20 Mayıs 2024 Cumartesi - Rüyada Limon Görmek Rüyada Limon Görmek
HaberTL.com

Rüyada Limon Görmek

24 Mart 2018 1023 Yorum Yap

Rüyada Limon Görmek

Limon rüya tabiri, Rüyamda Limon gördüm? Limon rüya yorumu, Limon ne demektir, Limon neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada L..

Limon rüya tabiri, Rüyamda Limon gördüm? Limon rüya yorumu, Limon ne demektir, Limon neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Limon görmek ile alakalı tabirler? Limon ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada limon gormek, askinizin alev gibi sonece­gine, fakat hatirasinin ebediyen kalacagina isarettir. Ruyada limon gormek, bir kimseyi bir isten dolayi kinamaya isarettir. Bundan dolayi bir kimseye ruyada bir insan bir limon verse, o insan o kimseyi kinar ve ayiplar. Ruyada limon gormek, mala, afiyetle tuketilen rizka, kinamaya isarettir.

Ruyada sari limon gormek ve onu yemek,

Mala isarettir.   Limon rengi sari olursa hastaliktir. Yesil renkli olursa huzun ve kederdir. Ruyanizda limon gormek, islerinizde karisikliklarin bulunduguna isaretle yorumlanir. Ruyada limon gormek, hastaliga da isaret eder, cunku rengi saridir. Eger yesil limon gorursen kedere dusecegini­ze yorumlanir. Ruya sahibi gordugu bu yesil limonu yemezse, kederinin hafif olacagina isarettir denmistir. Limon gormek, tadi dolayisiyla de sikintiya isarettir. Çunku eksidir demislerdir. Ruyada yesil limon gormek, sari limon gormekten daha hayirlidir.

Rüyada Limon Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Limon Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi