25 Mayıs 2024 Perşembe - Rüyada Mağara Görmek Rüyada Mağara Görmek
HaberTL.com

Rüyada Mağara Görmek

09 Nisan 2018 1056 Yorum Yap

Rüyada Mağara Görmek

Mağara rüya tabiri, Rüyamda Mağara gördüm? Mağara rüya yorumu, Mağara ne demektir, Mağara neye işaret eder ve yorumlanır? Rüy..

Mağara rüya tabiri, Rüyamda Mağara gördüm? Mağara rüya yorumu, Mağara ne demektir, Mağara neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Mağara görmek ile alakalı tabirler? Mağara ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada magara gormek, yakinda uzak ulkelere bir gezi yapacaginiza yorumlanir. Karanlik bir magara gormek, hayra yorulmaz, mezara isaret sayilir. Karanlik fakat genis bir ma­gara gormek, buyuk gucluklere, felaket ve sikintiya isarettir. Aydinlik magara gormek, siginilacak herhangi bir yer ve ev gibi yorum­lanir. Magaraya girdiginizi gormek, icinizde bulunan buyuk bir korkuyu ve heyecani yenerek huzur ve refah icinde yepyeni bir hayat surmeye baslayacaginiza isarettir. Ruyada magara gormek, insanin siginabilecegi kim­seye isarettir. Bazi kere de, magara gormek, islerini, plan­larina gizli tutmak isteyen kimse icin islerini gizlemesine veya gizleyecegine isarettir. İsi olmayan, bosta kalan bir kimse, ruyasinda bir magara gorse, bu ruyasi onun bir is bulacagina, bir vazifeye veya bir ise girecegine isaretle tabir olunur. Ruyasinda magara goren bir kimse, hasta olsa, sifa bula­cagina, iyilesecegine, hapiste olan bir kimse bu ruyayi gorse, hapisten kurtulacagina isaret olarak tabir olunur. Bazi kere de, ruyada magara gormek, “Ashab-i Kehfin” ha­yat hikayesine benzeterek, uzun omre, ruyayi gorenin omrunun uzunluguna, uzun olacagina ve hayrinin coklu­guna isaret olarak tabir olunur. Ruyada magara gormek, bazen de, Hz. Ebubekir (r. a. )'in Hz. Peygamber Aleyhisselamla beraber hicret yolculugun­da vaki olan meshur kissaya kiyaslanarak dostlardan bir hayra erisip nasiplenmeye isarettir. Ruyada magara gormek, sikintilardan kurtulusa ermeye ve refaha kavusmaya isaretle tabir olunur. Bazen de ri'iyada gorulen magara, bir seye gayret ve ihtimam gostermeye isaret eder. Bazi kere de ruyada magarayi gormek, bir seyden sapmaya ve yan cizmeye de isaret eder. Yine ruyada magara gormek, vazife almaya, yuksek kimselerle dostluga, sikintilardan kurtulmaya ve refaha kavusmaya da isaret eder. Ruyada magara gormek, berekete ve dostlardan bir nasibe erismeye de isaret eder. Bazen de ruyada magara gormek 'Ashab-i Kehf in meshur kissasina binen ruya sahibinin omrunun uzunluguna ve hayrinin cokluguna isaret eder. Korku ve siddet halinde bulunan bir kimsenin ruyada magara gormesi, o kimsenin emniyette olmasina ve korunmaya isaret eder. Bir kimsenin ruyada dusmanindan kactigini ve bir magaraya girdigini gormesi, o kimsenin dusmanindan emin olmasina isaret eder. Ruyada magaraya girdigini fakat hemen ciktigini gormek, zor bir isten sonra feraha ve selamete ermeye isaret eder.

Rüyada Mağara Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Mağara Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi