29 Mart 2024 Cuma - Rüyada Makbuz Görmek Rüyada Makbuz Görmek
HaberTL.com

Rüyada Makbuz Görmek

02 Eylül 2018 1075 Yorum Yap

Rüyada Makbuz Görmek

Makbuz rüya tabiri, Rüyamda Makbuz gördüm? Makbuz rüya yorumu, Makbuz ne demektir, Makbuz neye işaret eder ve yorumlanır? Rüy..

Makbuz rüya tabiri, Rüyamda Makbuz gördüm? Makbuz rüya yorumu, Makbuz ne demektir, Makbuz neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Makbuz görmek ile alakalı tabirler? Makbuz ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada makbuz yazdiginizi gormek,sakin rahat bir hayat sureceginize ve kimseye yuk olmayacaginiza isarettir. Ruyada makbuz gormek, borclanacaginiza ve gereksiz paralar harcayacaginiza isaretle tabir olunur. Bazi ruya tabircileri makbuz ile ilgili gorulen ruyalari degisik sekilde yorumlamislardir. Bunlara gore.  Ruyasinda bir makbuzun veya faturanin karsiligini odedigini gormek, iyidir. Bu ruya iyiye ve hayra yorumlanir. Ruyasinda makbuz veya fatura keserek saga sola dagitti­gini goren kimse, isini ve is hayatini genisletir, veya genis­letecegine isaretle tabir olunur. Ruyasinda makbuz veya fatura kaybettigini goren kimsenin, sevincli ve mujdeli bir haber alacagina isarettir. Ruyada hayir isleri icin para toplanan makbuzu gormek, iyilik ve hayra, sadakaya, helal kazanca isaret eder.

Rüyada Makbuz Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Makbuz Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi