19 Mart 2024 Salı - Rüyada Manda Görmek Rüyada Manda Görmek
HaberTL.com

Rüyada Manda Görmek

02 Eylül 2018 893 Yorum Yap

Rüyada Manda Görmek

Manda rüya tabiri, Rüyamda Manda gördüm? Manda rüya yorumu, Manda ne demektir, Manda neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada M..

Manda rüya tabiri, Rüyamda Manda gördüm? Manda rüya yorumu, Manda ne demektir, Manda neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Manda görmek ile alakalı tabirler? Manda ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada manda gormek, iyi haber, kuvvetli ve ce­saretli olan bir kimse ile yorumlanir. Bir mandayi kestiginizi gormek, kuvvetli, cesur ve yardim goreceginiz birini gucendirecegini­ze isarettir. Bir mandanin hucumuna ugradiginizi gormek, huku­metle bir isiniz olacagma ve bundan zarar goreceginize isaret sa­yilir. Ruyada manda eti yediginizi gormek, menfaat ve kazanca isaret eder. Ruyada manda gormek, bazi kere sigir gormek, gibi tabir olunur. Ruyada manda gormek, kuvvetli ve guclu ol­maya isarettir. Ruyayi goren kimsenin cok guclu ve kuv­vetli olacagina isaret ederken, seyahat ve yolculuk yapa­cagina da isaret vardir, seklinde tabir edilir. Ruyada gorulen manda, ziraat islerinde kullanilan manda olursa, yani ziraat islerinde calisan, cift, tarla surulen mandayi gormek ruyada, iyi degildir. Bu manda ruyasi, fa­kirlige ve yoksulluga isarettir, seklinde tabir olunur. Ruyasinda bircok mandasi oldugunu goren kimse, bir topluluga baskan veya mudur gibi idareci olur, veya olaca­gina isaretle tabir olunur. Ruyada manda gormek, bidat sahibi ve takatinin fevkinde halkin eziyetine tahammul eden ve hic bir kimseden korkusu olmayan heybetli ve secaatli bir kimseye isaret eder. Bazen ruyada gorulen manda, heybetli, hileli soz soyleyen, kara ve denizde cok yolculuk yapan, hirsli ve dusmana saldiran bir kimseye isaret eder. Bazen de ruyada gorulen manda, kendisinde hayir ve menfaat olmakla beraber zahmet cekmeye, calismaya ve darliga isaret eder. Bir kadinin ruyasinda manda boynuzu gibi boynuzu oldugunu gormesi, o kadinin amir olmasina isaret eder.

Rüyada Manda Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Manda Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi