20 Mayıs 2024 Cumartesi - Rüyada Nal Görmek Rüyada Nal Görmek
HaberTL.com

Rüyada Nal Görmek

10 Nisan 2018 923 Yorum Yap

Rüyada Nal Görmek

Nal rüya tabiri, Rüyamda Nal gördüm? Nal rüya yorumu, Nal ne demektir, Nal neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Nal gö..

Nal rüya tabiri, Rüyamda Nal gördüm? Nal rüya yorumu, Nal ne demektir, Nal neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Nal görmek ile alakalı tabirler? Nal ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada nal gormek, iyidir. Butun arzu ve isteklerini­zin gerceklesecegine isaret olarak yorumlanir. Hayvanlarinizi nal­lattiginizi gormek, yapacaginiz seyahatler dolayisiyla ve isleriniz­deki basariniz sayesinde para kazanacaginiza isaret eder. Nal aldi­ginizi, yaptiginizi, buldugunuzu gormek, yakinda karli bir ise bas­layacaginiza isarettir. Ruyada sadece nal gormek ise, tum dileklerinizin gerceklesecegine isaretle tabir olunur. Ruyada nal gormek, ne sekilde olursa olsun paraya, mal ve dunyaliga isarettir. Bir yoruma gore de nal gormek, sansa ve arzularinizin yerine gelecegine yorumlanir. Hayvanlarini nalladigini ya da nallattigini gormek, islerinde caba gostererek cok para kazanmaya isaret eder. Ruyada hayvan nallayani gormek, gayret ve himmet ehli insana da isaret eder.

Rüyada Nal Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Nal Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi