29 Mart 2024 Cuma - Rüyada Nargile Görmek Rüyada Nargile Görmek
HaberTL.com

Rüyada Nargile Görmek

10 Nisan 2018 1058 Yorum Yap

Rüyada Nargile Görmek

Nargile rüya tabiri, Rüyamda Nargile gördüm? Nargile rüya yorumu, Nargile ne demektir, Nargile neye işaret eder ve yorumlanır? R&u..

Nargile rüya tabiri, Rüyamda Nargile gördüm? Nargile rüya yorumu, Nargile ne demektir, Nargile neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Nargile görmek ile alakalı tabirler? Nargile ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada nargile ictiginizi gormek bazi aliskan­liklarinizin sonradan basiniza dert acacagi icin simdiden bunlara karsi koymaniz gerektigine isaret eder. Ruyasinda nargile ictigini gormek, sunnet disi bir is yapmaya ve kotu aliskanliklarinizin olacagina veya oldu­guna isarettir. Bazi kere de, ruyasinda nargile tutturdugunu (ictigini) gor­mek, bazi kotu aliskanliklarin sonradan ruyayi goren kim­senin, basina dert acacagindan dolayi simdiden bunlari terk etmesi gerektigini hatirlatan bir uyari isareti veren bir ruya olarak tabir olunur.

Rüyada Nargile Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Nargile Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi