29 Mart 2024 Cuma - Rüyada Nergis Görmek Rüyada Nergis Görmek
HaberTL.com

Rüyada Nergis Görmek

10 Nisan 2018 942 Yorum Yap

Rüyada Nergis Görmek

Nergis rüya tabiri, Rüyamda Nergis gördüm? Nergis rüya yorumu, Nergis ne demektir, Nergis neye işaret eder ve yorumlanır? Rüy..

Nergis rüya tabiri, Rüyamda Nergis gördüm? Nergis rüya yorumu, Nergis ne demektir, Nergis neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Nergis görmek ile alakalı tabirler? Nergis ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada nergis cicegini gormek, evlenmeye ve cocuk sahibi olmaya isarettir. Bu ruya sadik dost, hayirli hayat arkadasi, mal, para ve sevinc ile de yorumlanir. Ruyada nergis cicegi gormek, kadina temsilen (isaret olarak) tabir olunur. Bunun icindir ki, ruyasinda basinda birkac tane nergis cicegi taktigini veya bulundugu­nu gormek, iyiye ve hayra yorulmaz. Çunku bu ruya, ruya­yi goren kimsenin, yapmis oldugu evliligin devam etme­yecek bir evlilik olduguna isaretle tabir olunur. Demek oluyor ki, basinda birkac tane nergis cicegi bulundugunu gormek, iyi bir ruya degildir. Bu ruyanin isareti hayra ve iyiye yorulmaz. Ruyasinda bahcede nergis cicegi gormek, uzun omurlu ya­sayacak bir cocuga sahip olacaginiza, nergisin koparilmis veya kesilmis oldugunu gormek ise, cocugun olumune isaretle tabir olunur. Ruyada gorulen nergis cicegi, tatli dilli, hos sohbet bir kadin ile tabir edilir. Bazen, ruyada nergis cicegini gormek, ruya sahibinin sevince, surura ve mujdeye erismesine isaret eder. Bazen de nergis cicegi, altin ve gumus cinsinden olan mala isaret eder. Ruyada gorulen nergis ciceginin sarisi, altin paraya; nergis ciceginin beyazi ise gumus paraya isaret eder.

Rüyada Nergis Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Nergis Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi