29 Mart 2024 Cuma - Rüyada Ney Görmek Rüyada Ney Görmek
HaberTL.com

Rüyada Ney Görmek

02 Eylül 2018 828 Yorum Yap

Rüyada Ney Görmek

Ney rüya tabiri, Rüyamda Ney gördüm? Ney rüya yorumu, Ney ne demektir, Ney neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Ney gö..

Ney rüya tabiri, Rüyamda Ney gördüm? Ney rüya yorumu, Ney ne demektir, Ney neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Ney görmek ile alakalı tabirler? Ney ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Uykuda ney ve kaval calmak, oyun ve eglenceye, ba­zen da ferahlik ve sevince isaret sayilir. Uykuda bir melek tarafin­dan ney aldigini gormek, yuksek mevkiye yorumlanir. Altindan bir ney veya kaval gormek, ilminin bulundugu miktara gore bilgi­sini herkese yaymaya ve okutmaya isaret eder. Ruyada ney gormek ve calmak (uflemek), yakin­larindan hayirli haber alacagina isarettir. Ruyasinda neyzen (ney ufleyen) gormek, faydasiz (yararsiz) sozle karsilasacagina isarettir. Ruyada ney gormek, oyun ve eglenceye ve fitne cikacagi­na isaret olarak tabir olunur. Bazi kerede ney gormek, se­vinc ve ferahliga isaretle tabir olunur. Ney olu uzerine ag­layan bir kadini temsil eder, seklinde yorumlanir. Ruyada ney caldigini veya calindigini gormek, hasta olan bir kimse icin, yani hasta olan biri, bu ruyayi gorse, onun olumune isaret olarak tabir edilir. Çocuk isteyen biri bu ruyayi gorse, cocugu olacagina isaretle tabir edilir. Ruyada gorulen ney, ferahlik ve sevince, Kur'an'i guzel okumaya, ilim ehlinin bu ilmim yaymasina isarettir. Ruyada ney gormek, oyuna ve fitneye de isaret eder.

Rüyada Ney Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Ney Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi