30 Mayıs 2024 Salı - Rüyada Nil Nehrini Görmek Rüyada Nil Nehrini Görmek
HaberTL.com

Rüyada Nil Nehrini Görmek

02 Eylül 2018 1069 Yorum Yap

Rüyada Nil Nehrini Görmek

Nil Nehrini rüya tabiri, Rüyamda Nil Nehrini gördüm? Nil Nehrini rüya yorumu, Nil Nehrini ne demektir, Nil Nehrini neye işaret ede..

Nil Nehrini rüya tabiri, Rüyamda Nil Nehrini gördüm? Nil Nehrini rüya yorumu, Nil Nehrini ne demektir, Nil Nehrini neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Nil Nehrini görmek ile alakalı tabirler? Nil Nehrini ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada Nil nehrinden su ictigini veya suyun cok oldu­gunu hissettigini gormek, ictigi su kadar altina sahip olacagina, sadece nehri gormusse devlet ve kuvvete erisecegine isaret eder. Ruyasinda Nil nehrini gormek, bir seyahate cikaca­giniza ve bu seyahatten cok kazancli donecegini isarettir. Nil nehri goren kimse, nehrin suyundan ictigini de gorse, eger hasta bir kimse ise, hastaligindan kurtulup iyilesece­gine, ruyayi goren kimse, borclu bir kimse ise, borcunu odeyip borctan kurtulacagina, eger tutuklu (hapis) olan bir kimse gorse, hapisten kurtulacagina isaretle tabir olunur. Bazi kere de Nil nehrini ruyada gormek, devlet ve kuvvete erismeye isarettir. Nil'in suyundan ictigini gormek ise, icti­gi su miktarinca altina kavusur ve mal elde eder, mutlulu­ga erer, seklinde tabir olunur. Ruyasinda Nil nehrini gormek, ruya sahibinin guc ve kuvvete erisecegine de isaret eder. Yine ruyada Nil irmagini gormek, halka zarar ve ziyan, ruya sahibine de mal ve ganîmet ve cenk tertip ettigine isarettir.

Rüyada Nil Nehrini Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Nil Nehrini Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi