26 Mayıs 2024 Cuma - Rüyada Nilüfer Çiçeği Görmek Rüyada Nilüfer Çiçeği Görmek
HaberTL.com

Rüyada Nilüfer Çiçeği Görmek

02 Eylül 2018 942 Yorum Yap

Rüyada Nilüfer Çiçeği Görmek

Nilüfer Çiçeği rüya tabiri, Rüyamda Nilüfer Çiçeği gördüm? Nilüfer Çiçeği r&uu..

Nilüfer Çiçeği rüya tabiri, Rüyamda Nilüfer Çiçeği gördüm? Nilüfer Çiçeği rüya yorumu, Nilüfer Çiçeği ne demektir, Nilüfer Çiçeği neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Nilüfer Çiçeği görmek ile alakalı tabirler? Nilüfer Çiçeği ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada nilufer cicegini gormek, sihhat, guzel­lik, kuvvet, konusma tarzi hayat aski ve mesut olmak icin lazim olan her seyi temin edeceginize isarettir. Erkek nilufer cicegini ru­yasinda gorurse sihirli guzelligi olan nilufer cicegi gibi saf ve te­miz bir kadin ile evlenecek demektir. Ayni ruyayi kadin gorurse kocasi bir ask kahramani vefakar bir sevgili olacak demektir. Bir kimsenin ruyada nilufer cicegi gormesi, iyiye yorumlanmistir. Sagliga, guzellige isarettir. Ruyasinda bir yerde ekili nilufer cicegi gormek, ya bir kadindan menfaat gormeye veyahut evlat sahibi olmaya isarettir. Bir kimsenin ruyada dalindan koparilmis bir nilufer cicegi gormesi, iyi degildir. Uzuntuye ve kedere isarettir denmis­tir. Bir yerde buyumus boy vermis nilufer ciceklerini ruya da gormek, zevceden veya hizmetciden gelecek menfaate isarettir seklinde yorumlamislardir. Evli bir kadinin ruyasinda bir nilufer cicegini dalindan ko­parip kocasina verdigini gormesi, iyi sayilmaz. Bu onun kocasindan bosanacagina isaret eder denmistir. Bazi yorumcular, ruyada nilufer cicegi gormeyi, gizlenip saklanmaya veya utanmaya veyahut deniz yolculugu yap­maya isarettir seklinde yorumlamislardir. Ruyanizda Nilufer cicegi gormeniz, gizlenmeye ya da utanmaya ya da denizdeyolcu- luk yapmaya isarettir. Bazen ruyada gorulen Nilufer cicegi, ibadet ugrunda sarf edilecek helal paraya yorumlanir. Bazen de ruyada gorulen Nilufer cicegi, uzuntu, hastalik ve islerinde renk degistiren kisiye yorumlanir.

Rüyada Nilüfer Çiçeği Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Nilüfer Çiçeği Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 1
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi