25 Mayıs 2024 Perşembe - Rüyada Ocak Görmek Rüyada Ocak Görmek
HaberTL.com

Rüyada Ocak Görmek

13 Nisan 2018 1007 Yorum Yap

Rüyada Ocak Görmek

Ocak rüya tabiri, Rüyamda Ocak gördüm? Ocak rüya yorumu, Ocak ne demektir, Ocak neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Ocak g..

Ocak rüya tabiri, Rüyamda Ocak gördüm? Ocak rüya yorumu, Ocak ne demektir, Ocak neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Ocak görmek ile alakalı tabirler? Ocak ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada ocak gormek, mal ile yorumlanir. Ruyada ocak yaptiginizi veya yaktiginizi gormek, esinizle mutlu olacagi­niza isaret eder. Bir ocagin yikildigini ve sondugunu gormek, evi­nizin bereketinin kalmayacagina ve harap olacagina isarettir.  Ruyada ocak gormek, mal ve mulk sahibi olacaginiza isaretle yorumlanir. Ruyada ocagin yikildigini gormek, elinizdeki rahat ve ni­metin elden cikacagina isarettir. Ruyada ocak gormek, ailenin temeli olan, kadin ile kocaya isaretle tabir olunur. Ocakta gorulen iyi veya kotu durum­lar aileye yorumlanir. Ruyasinda ocagin guzel guzel yanmakta oldugunu goren kimse, ailesi ve coluk cocugu ile sevince ve refah ve mut­luluga erisir, seklinde tabir olunur. Ruyada ocakta atesin yok oldugunu, atessiz bir ocak goren kimse, uzuntuyle kedere duser, seklinde tabir olunur. Ruyada ocak gormek, ev reisi veya hanima isarettir. Ocagin yandigini goren kimse, coluk ve cocugu ile sevinc ve refaha erer. Bazen de ruyada gorulen ocak, hanima, uze­rindeki comlekte kocaya ve kocanin evin ihtiyac­larini gidermek icin cektigi sikintilara isarettir. Ocak atessiz ise, uzuntu ve kedere; atesli ise ihtiyaclari gidermeye ve riziklara isarettir. Ocak ev islerini yuruten kimseye, binek hayvanina yahut kisinin kendi otomobiline, kisinin hayatini kazandigi dukkan yahut isine de isaret eder. Ruyada gorulen ocak, bekar icin evlenme­ye, kafirin Musluman olmasina, gunahkarin tovbesine isaret eder. Ruyada uzerinde canak vb. bulunan ocak gormek, evli kimse icin haniminin hamile kal­masina isaret eder. Ruyada gorulen ocak, bir yerden gelen yahut biryere giden kimse icin eve isaret eder. Ocakta guzel alevlerle yanan ates gormek, evlada; ocaktaki ates kisinin midesine; orda gorulen odun ise yedigi seylere isaret eder. Bazen ruyada ocak gormek, eline mal ge­lecegine isarettir. Kirmani'nin yorumuRuyada gorulen ocak, bir evin duzeni, nizam ve intizamidir. Ocakta gorulen iyi ve kotu, olumlu veya olumsuzluk durumlari buna isaret eder.

Rüyada Ocak Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Ocak Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi