20 Mayıs 2024 Cumartesi - Rüyada Öksüz Görmek Rüyada Öksüz Görmek
HaberTL.com

Rüyada Öksüz Görmek

17 Nisan 2018 882 Yorum Yap

Rüyada Öksüz Görmek

Öksüz rüya tabiri, Rüyamda Öksüz gördüm? Öksüz rüya yorumu, Öksüz ne demektir, Öks&uu..

Öksüz rüya tabiri, Rüyamda Öksüz gördüm? Öksüz rüya yorumu, Öksüz ne demektir, Öksüz neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Öksüz görmek ile alakalı tabirler? Öksüz ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada oksuz birini gormek ve ona iyi davranmak hayirli bir ise giriserek cok menfaat saglamaya, oksuzu aglatmak isinizin bozulacagina isaret eder. Ruyada oksuz ile ilgili gorulen ruyalar, iyiye yorulur. Oksuzle alakadar oldugunu (oksuzle ilgilendigini) goren kimse, islerinde kolaylik ve gelismeler elde ederek, buyuk kar ve kazanc elde edecegine isaretle tabir olunur. Ruyada oksuz yahut yetim kaldigini gor­mek, hor ve hakir gorulmeye isaret eder. Bazen ruyada yetim gormek, dusmaninda alacagi varsa, ona galip gelip hakkini almaya isarettir. Ruyada yetimin basini oksamak yahut ona yemek yedirip himayesine aldigini gormek veya ona bir sey verdigini gormek, hayra, ihsan ve serefe, dunya ve ahiret mutluluguna isaret eder. Ruyada oksuzun gozunun yasini dindirdi­gini gormek, gunahlarinin magfiretine ve cok sevaba isarettir.

Rüyada Öksüz Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Öksüz Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi