25 Mayıs 2024 Perşembe - Rüyada Palyaço Görmek Rüyada Palyaço Görmek
HaberTL.com

Rüyada Palyaço Görmek

18 Nisan 2018 905 Yorum Yap

Rüyada Palyaço Görmek

Palyaço rüya tabiri, Rüyamda Palyaço gördüm? Palyaço rüya yorumu, Palyaço ne demektir, Palyaço ..

Palyaço rüya tabiri, Rüyamda Palyaço gördüm? Palyaço rüya yorumu, Palyaço ne demektir, Palyaço neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Palyaço görmek ile alakalı tabirler? Palyaço ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada palyaco gormek,halk arasinda seref ve itibari olmayan, ahlaksiz bir kimse ile yorumlanir. Kendinizi pal­yacoluk yaparken gormek, haysiyet, seref ve itibarini kaybedece­ginize isarettir.  Bir kimsenin ruyada (herhangi bir yerde, sirk olabilir, ti­yatro olabilir, bir senlikte olabilir) bir palyaco gormesi, gele­cek gunlerinin neseli ve sevincli olacagina bu neseli gun­lerini dostlariyla, arkadaslariyla paylasacagina isarettir. Bazi yoruma gore hic kimseyi kucumsememesi gerektigi­ne, yani cevresindeki insanlara saygi duymasi gerektigine isaret eder seklinde yorumlanir demislerdir. Ruyada palyaco gormek, neseli gorunme­ye calisan ve fakat aslinda huzunlu olan kim­seye, hayati ve onun zorluklarini fazla ciddiye almamaya isaret eder.

Rüyada Palyaço Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Palyaço Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi