29 Mart 2024 Cuma - Rüyada Pansuman Yapmak Rüyada Pansuman Yapmak
HaberTL.com

Rüyada Pansuman Yapmak

03 Eylül 2018 978 Yorum Yap

Rüyada Pansuman Yapmak

Pansuman Yapmak rüya tabiri, Rüyamda Pansuman Yapmak gördüm? Pansuman Yapmak rüya yorumu, Pansuman Yapmak ne demektir, Pansuman Ya..

Pansuman Yapmak rüya tabiri, Rüyamda Pansuman Yapmak gördüm? Pansuman Yapmak rüya yorumu, Pansuman Yapmak ne demektir, Pansuman Yapmak neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Pansuman Yapmak görmek ile alakalı tabirler? Pansuman Yapmak ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada pansuman ettiginizi gormek, eger hasta iseniz kisa zamanda iyileseceginize, degilseniz uzun sure hastalanmayacaginiza ve mutlu gunler gecireceginize isaret eder.  Ruyasinda kendi yarasini pansuman yaptigini go­ren kisi, eger hasta degilse, bu ruyasi onun saglikli oldu­guna ve uzun zaman bu saglik uzere bulunacagina ve gu­zel gunler gecirecegine isarettir. Bu ruyayi goren kisi, eger hasta ise, o zaman yorum, onun kisa bir zaman icinde iyi­lesecegine ve eski sagligina kavusacagina isaret eder olarak yorumlanir.  Ruyasinda baska birinin yarasini pansuman ettigini goren kisi, insanlara yol gosterici ve onlara puruzlu islerinde yardimci bir kisi olduguna isaretle yorumlanmistir. Ruyada hastanin yarasini pansuman yapil­digini gormesi, sihhat bulmaya; saglikli birinin vucudunun herhangi bir yerine pansuman ya­pildigini gormesi din ve dunyaligi icin gerekli tedbirleri almasina ve afiyet uzere yasamaya isaret eder. Bazen de ruyada bir yaraya pansuman yaptiginizi gormeniz, islerinizi duzeltmek icin bazi carelere basvurdugunuza isaret eder. Ruyada baska birisinin yarasina pansuman yaptiginizi gormeniz, baskalarinin karisik isleri icin onlara yardimci oldugunuza isarettir.

Rüyada Pansuman Yapmak ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Pansuman Yapmak rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi