25 Mayıs 2024 Perşembe - Rüyada Papaz Görmek Rüyada Papaz Görmek
HaberTL.com

Rüyada Papaz Görmek

03 Eylül 2018 1089 Yorum Yap

Rüyada Papaz Görmek

Papaz rüya tabiri, Rüyamda Papaz gördüm? Papaz rüya yorumu, Papaz ne demektir, Papaz neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada P..

Papaz rüya tabiri, Rüyamda Papaz gördüm? Papaz rüya yorumu, Papaz ne demektir, Papaz neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Papaz görmek ile alakalı tabirler? Papaz ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada papaz gormek, papazin ustu basi temiz ve elbiseleri yeniyse dindar bir kimse ile, ustu basi yirtik hali tavri cirkin, yuzu cirkin ise dinsiz ve hilekar birisi ile karsilasmaya yo­rumlanir. Dogulu yorumculara gore papaz gormek, ugursuz ve ka­ra haberle yorumlanir. Batili yorumculara gore ise dostluk, karsi­likli yardim ve ferahlik haberi almaya yorumlanir.  Ruyada papaz gormek, gunah islediginiz ve gunahkar oldugunuza delalet eder.  Bir kimsenin ruyada bir kiliseye gidip papazla konustugu­nu gormesi, ruya sahibinin tovbe ve istigfar etmesi icin acele davranmasi gerektigine isaret eden bir uyari (ikaz)'dir demislerdir. Çunku insanin ne kadar yasami ol­dugu belli degildir. Tovbede tovbe etmekte acele etmesi gerekir denmistir. Ruyada papaz gormek, gunah islemeye isaret eder. Bir kimsenin ruyada papaz oldugunu gor­mesi, dinde olmayan ve ona sonradan katilan seylere ragbet etmeye isaret eder. Yine ruyada papaz oldugunu gormek, rizkin dar olmasina, dar gecime, islerin guclugune, siddet ve mesakkate, zillet ve korkuya isaret eder.

Rüyada Papaz Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Papaz Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi