29 Mart 2024 Cuma - Rüyada Radyo Görmek Rüyada Radyo Görmek
HaberTL.com

Rüyada Radyo Görmek

29 Nisan 2018 919 Yorum Yap

Rüyada Radyo Görmek

Radyo rüya tabiri, Rüyamda Radyo gördüm? Radyo rüya yorumu, Radyo ne demektir, Radyo neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada R..

Radyo rüya tabiri, Rüyamda Radyo gördüm? Radyo rüya yorumu, Radyo ne demektir, Radyo neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Radyo görmek ile alakalı tabirler? Radyo ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada radyo dinlediginizi gormek, hafif bir can sikintisina tutulacaginiza veya islerinizin ters gidecegine yorumla­nir. Bir radyo satin aldiginizi gormek, bir dostunuzun istemeyerek kalbini kiracaginiza isarettir.  Ruyada radyo gormek, uzak veya yakindan bir habere isarettir. Ruyada bozuk bir radyo gormek, cevre ile iliskiyi kesmek ile yorumlanir.  Ruyada radyodan muzik dinlemek, mutlulugunu es-dost ve sevgiyle paylasacagina isarettir. Ruyada radyo gormek, duyulmasi istenil­meyen bir haberin yayilmasina ve olumsuz is­lerin meydana gelmesine isaret eder. Bazen de ruyada radyo gormek, uzaktan bir haber alacaginiza ve bu haberle sevinece­ginize isarettir.

Rüyada Radyo Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Radyo Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi