16 Mayıs 2024 Salı - Rüyada Raf Görmek Rüyada Raf Görmek
HaberTL.com

Rüyada Raf Görmek

29 Nisan 2018 923 Yorum Yap

Rüyada Raf Görmek

Raf rüya tabiri, Rüyamda Raf gördüm? Raf rüya yorumu, Raf ne demektir, Raf neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Raf gö..

Raf rüya tabiri, Rüyamda Raf gördüm? Raf rüya yorumu, Raf ne demektir, Raf neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Raf görmek ile alakalı tabirler? Raf ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada raf gormek, iyilige isarettir. Ruyayi gorenin isleri­nin yolunda gidecegine isarettir.  Bazi yorumculara gore, ruyasinda yeni bir raf goren eger bekarsa, bekar (hic evlenmemis) biriyle evlenecegine, eski raf gormek, dul biriyle evlenecegine isaretle yorumlanmistir.  Bazen de ruyada raf gormek, emniyetli bir kimseye veyahut arkadasina faydali ve yararli olacak bir is ortagina isarettir.  Bazen yine, ruyadaki raf sir saklayan, ahlaki (huyu) guzel bir kadina isaretle yorumlanir.  Ruyada kitap raflari gormek, ruya sahibi icin dogacak co­cugun alim (bilgin) olacagina isaretle yorumlanmistir.  Ruyasinda raflari bosalttigini gormek, haniminin sahibi oldugu malini mulkunu veya parasini sarf edecegine (harca­yacagina) isarettir seklinde yorumlanir demislerdir. Ruyada gorulen raf, sirlari muhafaza eden, ayiplari gizleyen kisiye ve yardim sahibi bir ese yorumlanir. Bazen ruyanizda raf gormeniz, guvenilir kimseye, faydali is ortagina, yardimsever ese, doguma, ferahliga, hac ibadetine, yolculuktan gelmeye, yuce ve ulvi bir makama, rutbeye, kiymet, baskanliga isaret eder. Ruyada rafin ustune ciktigini gormek, bu­yuk ve yuksek bir memuriyete isarettir. Bir kisi ruyasinda kendi yaninda bir raf ol­dugunu ve ona esya yerlestirdigini gormesi, o kisinin, cesitli ilimleri bilen alim ve zeki bir cocugu dunyaya gelecegine veya serefli ve sirlarini gizleyen namuslu bir kadin ile evlene­bilecegine yorumlanir. Ruyada raf gormek, sadik bir is ortagina I da isaret eder. Ruyada yeni bir raf gormek, kiz olarak alinacak bir ese; eski raf gormek, dul kadina; rafin kirildigini gormek de seref ve itibardan | dusmeye isaret eder. Raf uzerinde bir hayli esya bulundugunu gormek, haniminin mal ve halinden faydalanma­ya, raf uzerindeki esyayi kaldirip orayi temizle­mek, haniminin malini israf etmeye isarettir.

Rüyada Raf Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Raf Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi