19 Mayıs 2024 Cuma - Rüyada Rehin Görmek Rüyada Rehin Görmek
HaberTL.com

Rüyada Rehin Görmek

03 Eylül 2018 934 Yorum Yap

Rüyada Rehin Görmek

Rehin rüya tabiri, Rüyamda Rehin gördüm? Rehin rüya yorumu, Rehin ne demektir, Rehin neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada R..

Rehin rüya tabiri, Rüyamda Rehin gördüm? Rehin rüya yorumu, Rehin ne demektir, Rehin neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Rehin görmek ile alakalı tabirler? Rehin ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada herhangi bir esya ve mucevherinizi rehine verdiginizi gormek, paranizi hesapsiz harcadiginiz icin kisa sure sonra meteliksiz kalacaginiza isarettir.  Ruyada rehin karsiligi para verdigini gormek, yapilan iyiliklerin karsiligini gorulecegine isarettir.  Ruyanizda herhangi bir esyanizi veya mucevherlerinizi borc karsiligi rehin olarak verdiginizi gormek, luzumsuz ve gereksiz yere paralarinizi harcadiginiza isaret ile, eger boyle devam ederseniz, kisa zamanda paralariniz bitecek ve parasiz kalacaginiza isaretle tabir olunur. Bir kisinin ruyasinda kendisini bir yerde rehin olarak gormesi, onun cok gunah isleme­sine yorumlanir. Ruyada yanina rehin olarak bir seyin bira­kildigini gormek, baskasina zulmetmeye isaret eder. Rehin birakan kisi, biraktigi rehini verin­ceye kadar o adamdan onii ister. Ruyada gorulen rehin, zillet ve rezillige muttali olmaya, yahut kendisi ile birisinin di­ger bir insanin daima esaretinde kalmayi icap ettirecek bir seye isaret eder. Bazen rehin, mihnet ve muhabbetle mup­tela olmaya isaret eder. Ruyada rehin gormek, kalbini sevgisiyle mesgul etmeye de isaret eder. Bazen de rehin, rehin baranin rehin bira­kilan uzerine kotu zanm^Kzen de yolculuga isaret eder.

Rüyada Rehin Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Rehin Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi