28 Mart 2024 Perşembe - Rüyada Ressam Görmek Rüyada Ressam Görmek
HaberTL.com

Rüyada Ressam Görmek

03 Eylül 2018 877 Yorum Yap

Rüyada Ressam Görmek

Ressam rüya tabiri, Rüyamda Ressam gördüm? Ressam rüya yorumu, Ressam ne demektir, Ressam neye işaret eder ve yorumlanır? Rüy..

Ressam rüya tabiri, Rüyamda Ressam gördüm? Ressam rüya yorumu, Ressam ne demektir, Ressam neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Ressam görmek ile alakalı tabirler? Ressam ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada ressam gormek, ilim ve hikmete, bazen de halki aldatarak gecinen bir adama rastlamakla yorumlanir.  Ruyada gorulen ressam, gorulecek basarilara isarettir. Ruyanizda ressam gormeniz, ilme, geo­metriye, felsefeye, hikmete, siir ve gazel soy­lemeye yorumlanir. Bazen ressam gormeniz, yalana, birtakim kelimeleri bir araya toplamaya, korkulu ve tehlikeli islere girmeye isaret eder. Bazen de ressam gormeniz, kotu is yap­maniza, icki icmeye, askla hayran olmaya, es ve cocuga yorumlanir. Bazi kere de ruyada ressam gormek, isyankar, zalim ve kotu sozler soyleyerek geci­mini saglayan kimseye isaret eder. Yine ruyada ressam gormek, sozu kabul etmeye, yahut gorus sahibi birisine, yahut nesil ve mal sahibine ve her ilimde hissesi bulunan kimseye isarettir. Bazen ressam, emir ve yasak sahibi bir kimseye, bazen de muhendise isarettir. Ruyada bir ressama portrenizi yaptirdigi­nizi gormeniz, cok eski bir dostunuzu gore­ceginize ve onun haline cok uzuleceginize isaret eder.

Rüyada Ressam Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Ressam Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 1
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi