28 Mart 2024 Perşembe - Rüyada Roman Okumak Rüyada Roman Okumak
HaberTL.com

Rüyada Roman Okumak

29 Nisan 2018 891 Yorum Yap

Rüyada Roman Okumak

Roman Okumak rüya tabiri, Rüyamda Roman Okumak gördüm? Roman Okumak rüya yorumu, Roman Okumak ne demektir, Roman Okumak neye işare..

Roman Okumak rüya tabiri, Rüyamda Roman Okumak gördüm? Roman Okumak rüya yorumu, Roman Okumak ne demektir, Roman Okumak neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Roman Okumak görmek ile alakalı tabirler? Roman Okumak ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada roman okumak, kulturel alanlarda sizi bir basarinin beklediginin isaretidir.  Ruyada roman okudugunuzu gormek, cok hayal kur­dugunuzu, bu yuzden de hayal kirikligina ugrayacaginiza ve faydasiz ve size hic yarari olmayan kitaplar okuyarak dimaginizi (zekanizi) yordugunuza kor ettiginize isarettir. Kendinizin roman yazdiginizi gormek ise, gizli bir yonu­nuz oldugu sayesinde sohret sahibi (unlu) bir kimse olaca­giniza isaretle tabir olunur. Ruyada roman okudugunuzu gormek, yeni bir maceraya atilmayi veya bir yolculuk yap­mayi dusundugunuze isarettir. Bir kutuphanede roman gormek, islerini­zin bugunlerde iyi gitmedigini ve duzeltmek icin careler aradiginiza isarettir. Bir kitapcidan bir roman satin aldiginizi gormek, is hususunda bazi yeni kararlar uygu­lamak istediginize isarettir.

Rüyada Roman Okumak ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Roman Okumak rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi