24 Mayıs 2024 Çarşamba - Rüyada Şişe Görmek Rüyada Şişe Görmek
HaberTL.com

Rüyada Şişe Görmek

01 Ekim 2018 852 Yorum Yap

Rüyada Şişe Görmek

Şişe rüya tabiri, Rüyamda Şişe gördüm? Şişe rüya yorumu, Şişe ne demektir, Şişe neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Şişe g..

Şişe rüya tabiri, Rüyamda Şişe gördüm? Şişe rüya yorumu, Şişe ne demektir, Şişe neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Şişe görmek ile alakalı tabirler? Şişe ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada sise gormek, kadina (hanima) isarettir. Şise gor­mek, duruma, ruyanin gorulus sekline gore, sisenin duru­muna gore de yorumlanir. Şu halde sise ile ilgili gorulen ruyalar muhtelif ve degisik sekilde yorumlanir. . Ruyada elindeki sisenin elinde durup dururken kirildigini gormek, iyiye yorulmaz. Bu ruya, ruyayi goren kimsenin, hanimindan (esinden) ayrilacagina isarettir, seklinde tabir olunur. Ruyada onceden kirilmis olan bir siseyi gormek ise, mal sahibi olacaginiza isarettir. Ruyada bircok sise veya cok cok siseler gormek, kadinlarin bulundugu kalabaliga, kadin kalabaligina ve faydasiz, hicbir yarari olmayan kimselere isaret olarak tabir olunur. Ruyada sise gormek, sevinc ve neseye, evine bir hizmetci almaya isaret sayilir. Bos sise gormek, fakirlige ayni zamanda bazi munasebetsiz kisilerin kotu islerine karismaya, dolu sise gormek, bolluk, zenginlik, kucuk siseyi bos olarak gormek, can sıkıntısindan bunalmaya, dolu olarak gormek, ise bolluga yorumlanir.

Rüyada Şişe Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Şişe Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi