29 Mart 2024 Cuma - Rüyada Şişlik Görmek Rüyada Şişlik Görmek
HaberTL.com

Rüyada Şişlik Görmek

01 Ekim 2018 862 Yorum Yap

Rüyada Şişlik Görmek

Şişlik rüya tabiri, Rüyamda Şişlik gördüm? Şişlik rüya yorumu, Şişlik ne demektir, Şişlik neye işaret eder ve yorumlanır? Rüy..

Şişlik rüya tabiri, Rüyamda Şişlik gördüm? Şişlik rüya yorumu, Şişlik ne demektir, Şişlik neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Şişlik görmek ile alakalı tabirler? Şişlik ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Bir kimse, ruyasinda bedeninde bir sislik gormesi, malinin artmasina (zenginlige) ve istek, dileginin olacagina (gerceklesecegine) isaretle tabir olunur. Bazi yorumculara gore ise, ruyasinda vucudunda sislik gor­mek, uzuntu ve kedere isaret ve sonra da (yani once uzuntu, keder sonra da) zenginlige, mal mulk sahibi olarak zengin olacaginiza isaretle tabir edilir diye yorumlamislardir. Ruyada gorulen sislik veya siskinlik, kuvvet ve kudretli olmaya, iyi bir halde olmaya ve durumun yukselmesine isarettir. Bazen de ruyada gorulen sislik kibirli olmaya isarettir diye yorumlanmistir.

Rüyada Şişlik Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Şişlik Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi