29 Mart 2024 Cuma - Rüyada Tabak Görmek Rüyada Tabak Görmek
HaberTL.com

Rüyada Tabak Görmek

22 Mayıs 2018 933 Yorum Yap

Rüyada Tabak Görmek

Tabak rüya tabiri, Rüyamda Tabak gördüm? Tabak rüya yorumu, Tabak ne demektir, Tabak neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada T..

Tabak rüya tabiri, Rüyamda Tabak gördüm? Tabak rüya yorumu, Tabak ne demektir, Tabak neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Tabak görmek ile alakalı tabirler? Tabak ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada tabak gormek, cok sansli bir kadina, mala ve kadin icin yuksek sahsiyet sahibi birisi ile gorusmeye, feraha, sevince isaret olarak yorumlanir. Tabak buldugunuzu, aldiginizi gormek, herhangi bir sebepten dolayi sevineceginize, tabak vermek veya kirmak bir sebepten dolayi keder ve haz duyacaginiza isaret sayilir. Dolu tabak bolluga, bos tabak kitliga isarettir. Ruyada tabak gormek, bazen bolluga bazen de kitliga isaretle yorumlanmistir. Mala, rizka ve menfaat elde etmeye yorumlayanlar da vardir. Ruyasinda tabagin icinde eksi bir seyin oldugunu gormek, dost ile dusman olmaya isarettir denilmistir. Ruyada dolu tabak gormek bolluga isarettir. Bos tabak gor­mek ise, kitliga, darliga isarettir. Bos tabak gormek, biraz uzuntuye dusulecegine isarettir, seklinde tabir edilir. Dolu tabak, islerin yolunda gitmesiyle ferahliga isarettir.

Rüyada Tabak Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Tabak Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi