18 Mayıs 2024 Perşembe - Rüyada Tabanca Görmek Rüyada Tabanca Görmek
HaberTL.com

Rüyada Tabanca Görmek

13 Ekim 2018 1043 Yorum Yap

Rüyada Tabanca Görmek

Tabanca rüya tabiri, Rüyamda Tabanca gördüm? Tabanca rüya yorumu, Tabanca ne demektir, Tabanca neye işaret eder ve yorumlanır? R&u..

Tabanca rüya tabiri, Rüyamda Tabanca gördüm? Tabanca rüya yorumu, Tabanca ne demektir, Tabanca neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Tabanca görmek ile alakalı tabirler? Tabanca ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada tabanca gormek, cesitli sekilde yorumlanir. Tabancayi kullanmak bir iftira tehlikesiyle yorumlanir. Tabanca satin almak ise dedikoduya delalet ederken, tabanca temizledigini gormek, yeni bir is girisimine isaret eder. Ruyada tabanca gormek veya kullanmak hakkinizda dedikodu yapilacagina, fena soz, iftira ile yorumlanir. Elinizdeki tabanca ile bir kisiye kursun attiginizi gormek, sizin o kimse ye iftira edeceginize, tabancanin bozuldugunu veya kirildigini gormek, iftira ve fena sozlerle etrafinizdakileri incitmek istediginize, hatta bunda basarili olacaginiza isaret sayilir.

Rüyada Tabanca Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Tabanca Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi