25 Mayıs 2024 Perşembe - Rüyada Tüy Görmek Rüyada Tüy Görmek
HaberTL.com

Rüyada Tüy Görmek

22 Mayıs 2018 1021 Yorum Yap

Rüyada Tüy Görmek

Tüy rüya tabiri, Rüyamda Tüy gördüm? Tüy rüya yorumu, Tüy ne demektir, Tüy neye işaret eder ve yorumlanır..

Tüy rüya tabiri, Rüyamda Tüy gördüm? Tüy rüya yorumu, Tüy ne demektir, Tüy neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Tüy görmek ile alakalı tabirler? Tüy ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Kisinin ruyada bir tuy gormesi, mal ve menfaate isarettir. Ruyasinda tavuk tuyu gormek, mal elde etmek, mala ka­vusmakla, mal sahibi olmaya isaretle yorumlanmistir. Ruyada sigircik kusunun tuyunu gormek, mala kavusmaktir. Diger kuslarin tuylerini gormek de boyledir, mala isarettir. Ruyada turna tuyu gormek, fakir ve garip bir adamdan gelecek menfaattir denilmistir. Kerkenez kusunun tuyunu gormek, buyuk bir kimseden veya amirden gelecek menfaat ve iyilige isarettir. Ruyada tuyleri eline aldigini gormek, gencler icin, murada ermeye, yaslilar gordugunde yumusak huylu olduklarina isarettir. Ruyada tuy gormek, arzularinizin gerceklesmesine cok yumusak huylu biri oldugunuza, kadinlar icin tuy gormek, yeni ask macerasina isarettir.

Rüyada Tüy Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Tüy Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi