29 Mart 2024 Cuma - Rüyada Uyku Görmek Rüyada Uyku Görmek
HaberTL.com

Rüyada Uyku Görmek

25 Mayıs 2018 880 Yorum Yap

Rüyada Uyku Görmek

Uyku rüya tabiri, Rüyamda Uyku gördüm? Uyku rüya yorumu, Uyku ne demektir, Uyku neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Uyku g..

Uyku rüya tabiri, Rüyamda Uyku gördüm? Uyku rüya yorumu, Uyku ne demektir, Uyku neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Uyku görmek ile alakalı tabirler? Uyku ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada kendinizi uyuyor gormek, tembellige, issizlige yahut istirahate isaret eder. Agaclar altinda uyuyor gormek, neslinin cogalmasina isaret eder. Ruyada uyumak ile ilgili gorulen ruyalar, kisiye gore yorumlanir. Bazilarina gore ruyasinda uyku uyudugunu gormek iyidir ve hayra yorulur. Bazilarina gore ise iyi degildir, serre ve gaflete isaret olarak yorumlanir. Aslinda ruyada uyumak ve uyudugunu gormek, gaflete isarettir. Ruyada uyudugunu gormek, bazen rahatliga isarettir. Çunku uyku bir dinlenme sebebidir. Hayatindan korkan bir kimse ruyasinda kendisini uyuyor, uyudugunu gorse, bu ruya onun icin korktugundan emin ve emniyette olacagina isaretle tabir olunur. Ruyada uyudugunu gormek, gaflete isarettir. Çunku uyku insani butun islerinden alikoyar gaflette olmakta insani uyku gibi islerinden geri birakir. Onun icin uyku gaflete isaretle tabir edilir. « Bir kimse arkasi uzere uyudugunu gorse, bu ruyasi onun dunya da nail olacagi kuvvet ve kudrete isarettir. Uyku, uzuntu ve kederin gitmesine de isaret olarak tabir edilir. Bir kimse ruyada uyudugunu veya uyumak istedigini gorse, bu ruyasi onun tembelligine ve issizligine isaret eder.

Rüyada Uyku Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Uyku Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi