19 Mart 2024 Salı - Rüyada Zırh Görmek Rüyada Zırh Görmek
HaberTL.com

Rüyada Zırh Görmek

18 Ağustos 2019 927 Yorum Yap

Rüyada Zırh Görmek

Zırh rüya tabiri, Rüyamda Zırh gördüm? Zırh rüya yorumu, Zırh ne demektir, Zırh neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Zırh g..

Zırh rüya tabiri, Rüyamda Zırh gördüm? Zırh rüya yorumu, Zırh ne demektir, Zırh neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Zırh görmek ile alakalı tabirler? Zırh ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Rüyada Zırh Görmek, Düşmanlardan Korunmaya Işaret Eder. Rüyasında Zırh Dokuduğunu Gören Kimse, Ken­disine Kuvvetli Bir Ev Yapacağına Işaretle Yorumlanır. Rüyasında Zırh Giydiğini Görmek, çok Zengin Ve Mutlu Bir Hayat Yaşayacağınıza Işaretle Tabir Olunur. Rüyasında Zırhlı Gibi Harp Gemileri Görmek, çok Kuvvetli Ve Itibarlı Bir Makama Yükseleceğinize Işaretle Tabir Olunur. Rüyanızda Zırh Giymiş Adamlar Görmek, Dost Ve Arkadaşlar Sebebiyle Bütün Zor Ve Müşkül Olan Işleri Kolayca Halletmeye Işaretle Tabir Olunur. Rüyada Zırhlı Savaş Gemileri Görmek, çok Yüksek Bir Dereceye çıkarak Halk Tarafından Sevilmeye Işaret Eder.

Rüyada Zırh Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Zırh Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi