19 Mart 2024 Salı - Rüyada Zırh Ustası Görmek Rüyada Zırh Ustası Görmek
HaberTL.com

Rüyada Zırh Ustası Görmek

18 Ağustos 2019 820 Yorum Yap

Rüyada Zırh Ustası Görmek

Zırh Ustası rüya tabiri, Rüyamda Zırh Ustası gördüm? Zırh Ustası rüya yorumu, Zırh Ustası ne demektir, Zırh Ustası neye işaret ede..

Zırh Ustası rüya tabiri, Rüyamda Zırh Ustası gördüm? Zırh Ustası rüya yorumu, Zırh Ustası ne demektir, Zırh Ustası neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Zırh Ustası görmek ile alakalı tabirler? Zırh Ustası ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Bir Kimsenin Rüyasında Zırh Yapan Birini Görmesi, Zor Ve Müşkül Görünen Işlerini Kolaylıkla Halledeceğine Işaret Olarak Yorumlanır. Bekar Olan Bir Kişinin, Rüyasında Zırh Yapan Bir Usta Gör­mesi, Huyu Güzel Değerli Bir Kadınla Evleneceğine Işarettir. Rüyada Zırh Ustası (zırh Yapan) Birini Görmek, Halkla Iyi Ge­çinmeye Ve Onlarla Güzel Söz Ve Konuşmalarla Iyi Bir Diya­log Içinde Bulunmaya Işarettir şeklinde Yorumlanır. Rüyada Zırh Yapan Bir Usta Gören Kadın, Bekarsa, Bu Onun Pek Yakında Evleneceğine Işaret Olarak Yorumlanır. Bir Kimse Rüyasında Zırh Ustasını Görse, Bu Onun, Halka Ilim Ve Güzel Edep öğreten Ve Onlara Iyi Bir Ahlak Yollarını Gösteren Bir Kimse Olduğuna Işaret Olmakla Birlikte Kendi­sinin (rüyayı Görenin) Nifak Ehli Biri Olduğuna Işarettir şek­linde Yorumlanır. (Nablusi'nin Yorumudur).

Rüyada Zırh Ustası Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Zırh Ustası Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi