29 Mart 2024 Cuma - Sen Anlat Karadeniz dizisi, Aşk-ı Memnu ve Yaprak Dökümü'nün izinde gidiyor! Sen Anlat Karadeniz dizisi, Aşk-ı Memnu ve Yaprak Dökümü'nün izinde gidiyor!
HaberTL.com

Sen Anlat Karadeniz dizisi, Aşk-ı Memnu ve Yaprak Dökümü'nün izinde gidiyor!

15 Şubat 2018 1099 Yorum Yap

Sen Anlat Karadeniz dizisi, Aşk-ı Memnu ve Yaprak Dökümü'nün izinde gidiyor!

atv ekranlarinda izleyenlerle bulusan Sen Anlat Karadeniz dizi muthis reyting basarisiyla kendisinden sikca konusturuyor. Guclu hikayesi ve basar..

atv ekranlarinda izleyenlerle bulusan Sen Anlat Karadeniz dizi muthis reyting basarisiyla kendisinden sikca konusturuyor.

Guclu hikayesi ve basarili oyunculuklariyla izleyenleri ekran basina oturtmayi basaran dizi daha 4 bolum yayinlanmis olmasina karsin simdiden dizi tarihine damgasini vurmus durumda.

Tahir ve Nefes’in imkansiz askini anlatan Sen Anlat Karadeniz dizisi aslinda bu yonuyle hem Ask-i Memnu hem de Yaprak Dokumu dizilerine benziyor. Turk dizi tarihine damga vuran bu iki yapimin izinden gitmesi Sen Anlat Karadeniz’i de ayni kategoriye dahil edebilir.

Karadeniz dizisi olmasinin yani sira bol entrikaya sahip olmasi diziyi daha da ilginc kilmakta…

Set ortamindaki sicakligin diziye de yansidigi gorulmekte… Ayrica Karadeniz’in muhtesem dogasini tum ihtisami ile yansitan dizi, ayrica muzigi ve jenerigi de izleyicileri ciddi sekilde sarmis durumda. Muzikteki basarisi dizinin reytinglerinin bu kadar iyi gelmesinde de onemli bir etken olarak duruyor.

Ulas Tuna Astepe, İrem Helvacioglu, Oyku Gurman, Sinan Tuzcu ve Gozde Kansu gibi isimleri bulusturan Sen Anlat Karadeniz daha uzun yillar ekran yolculugunu surdurebilecek bir yapim olarak dikkat cekmekte…

Basarili oyunculuk, guclu hikaye, harika muzikler ve muhtesem doga ile Sen Anlat Karadeniz, dizi tarihimize daha 4 bolum yayinlanmis olmasina karsin simdiden izini birakti diyebiliriz.

Hikaye Ekle
Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi