26 Mayıs 2024 Cuma - Sensiz Olmaz (Rang Rasiya) Sensiz Olmaz (Rang Rasiya)
HaberTL.com

Sensiz Olmaz (Rang Rasiya)

05 Mart 2018 1817 Yorum Yap

Sensiz Olmaz (Rang Rasiya)

Sensiz Olmaz – Rangrasiya dizisinin tüm bölümlerini izle 7'de izleyebilirsiniz... Sensiz Olmaz Hint Dizisi 5 Mart'ta T..

Sensiz OlmazRangrasiya dizisinin tüm bölümlerini izle 7'de izleyebilirsiniz... Sensiz Olmaz Hint Dizisi 5 Mart'ta TVT Kanalında başlıyor Sensiz Olmaz (RangRasiya) Dizi Konusu

Dünya genelinde büyük bir beğeniyle izlenen Rangrasiya adlı Hint dizisinde genç 1 köylü kızı olan Parvati (Sanaya Irani) ve Sınır Güvenlik Kuvvetleri Subayı olan Rudra (Ashihs Sharma) arasında yaşanan büyük bir aşkın hikayesi anlatılmaktadır.

Çocuk yaşlarında annesinin evi terk etmesi sonucu psikolojik bir çöküntü yaşayan Rudra, mesleğine büyük bir tutkuyla bağlı, disipline önem veren amansız vede katı kuralları olan bir subaydır. O kadın - erkek ilişkilerine olan inancını çoktan kaybetmiş, hayatında aşka ile sevgiye yer olmayan bir kişiliğe sahiptir. Aşka uzak durulması gereken bir güzellik büyüsüne benzeten Rudra'nın tek tutkusu işidir.

Güzelliğiyle etraftaki bütün erkeklerin üzerine çekmeyi başaran Paroysa uzun yıllar önce, güvenlik güçleri tarafından yürütülen bir operasyonda annesini ve babasını kaybetmiştir. Fakat Paro bütün bu olumsuzluklara rağmen hayata olumlu bakmakta vede birgün seveceği insanı bulacağına inanarak yaşamaktadır. O, Rudra'nın aksine sevginin gücüne daha çok inanmaktadır.

İleride yaşayacakları büyük aşktan habersiz olan Rudra ile Paro henüz 2 küçük çocuk ken bir otobüs yolculuğunda karşılaşırlar. Rudra her nekadar umursamaz tavırlarıyla Paroyla ilgilenmese bile Paro onun ilgisini çekmenin 1 yolunu bulacaktır. İkilinin ilk karşılaşmasından 15 yıl sonra Paro evlenme çağına gelmiş ve çok güzel bir kız olmuştur. Rudra ise askerlerin korkulu rüyası olan bir Sınır Güvenlik Kuvvetleri Subayı olmuştur.

Hindistan sınırlarında yer alan Birpur Köyü yaptığı görkemli düğün törenleriyle civardaki şehirlerde adından sıkça söz ettirmektedir. Paro'nun düğünüde böyle bir düğün olacaktır ta ki Sınır Güvenlik Kuvvetleri'nin düğünde eğlence için yasa dışı silahların kullanılacağı ihbarını alana kadardır. Rudra ile ekibinin düğünü mahvetmesi Paro'nun içindeki sevgi ile umudunu yok etmiştir. O, Rudra'yı hayatını mahvetmek ile suçlar. Uzun yıllar sonra yolları yeniden kesişen Rudra ile Paro'nun bir birlerine karşı hissettikleri nefret ikili arasında yaşanan olayların hemen ardından yerini güçlü ve tutkulu bir aşka bırakacaktır. Sensiz Olmaz 5 Mart'ta TVT Ekranlarında.

Sensiz Olmaz Dizisi (RangRasiya) Künye

Yönetmen: Sidharth Sengupta
Oyuncular: Sanaya Irani, Ashish Sharma,  Ankita Sharma, , Ananya Khare, Sanjiv Jotangia, Sanjiv Jotangia
Yapım Yılı: 2013
Senaryo: Saurabh Tewari, Gautam Hegde, Shivani Shah
Tür: Romantik, dram
Ülke: Hindistan

Sensiz Olmaz (Rangrasiya) Karakter Analizi

Parvati kimdir?
Parvati, Paro (Sanaya Irani): Henüz küçük yaşta annesi ile babasını güvenlik güçleri tarafından yürütülen bir operasyonda kaybeden Paro 1 çocuğun başına gelebilecek en büyük acıları yaşamasına rağmen hayata hep olumlu bakmıştır. Paro'yu etrafındaki insanları imrendirecek kadar sevgi dolu yapan tek şey ileride birgün kendisini sevebilecek birisiyle tanışma hayalidir.

Rudra kimdir?
Rudra (Ashish Sharma): Çocukken annesinin evi terk etmesiyle yaşadığı olumsuz duyguları üzerinden bir türlü atamayan Rudra, Parvati'nin tam tersi bir kişiliğe sahiptir. Ve Parvati ne kadar sevgi doluysa Rudra'da bir o kadar nefret doludur. Kadınların güzelliğinin aldatmaca olduğuna inanan Rudra'nın hayatında sevgiye yer yoktur. O kendini kariyerine adamış vede amansız bir Sınır Güvenlik Subayı olmuştur.

Laila kimdir?
Laila (Ankita Sharma): Rudra ile Parvati'nin aşkları arasında kalan Laila'nın gözü Rudra'dan başkasını görmez vede onu elde edebilmek için elinden geleni yapar.

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 1
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi