19 Mart 2024 Salı - Tatlı Bela 13. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 17 Haziran Pazartesi Tatlı Bela 13. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 17 Haziran Pazartesi
HaberTL.com

Tatlı Bela 13. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 17 Haziran Pazartesi

16 Haziran 2019 1583 Yorum Yap

Tatlı Bela 13. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 17 Haziran Pazartesi

Tatlı Bela 13. Bölüm izle - 17 Haziran Pazartesi Tatli Bela dizisi 13. bolum fragmani izle7 de.. Ask ve nefretin mucad..

Tatlı Bela 13. Bölüm izle - 17 Haziran Pazartesi

Tatli Bela dizisi 13. bolum fragmani izle7 de.. Ask ve nefretin mucadelesini hayat gorusleri ve toplumsal statuleri birbirinden tamamen farkli olan Shlok ve Ashta'nin kesisen hayatlari uzerinden anlatan Tatli Bela, askin gucunu bir kez daha gozler onune serecek. Severek evlendigi esiyle annesinin baskilari sonucu arasi acilan Shlok, aska olan umudunu kaybetmis, paranin gucune her seyden daha cok inanarak yasamini surdurmeye baslamistir. Tuhaf bir rastlanti sonucu karsilastigi Ashta ise iyilik dolu kalbi sayesinde cevresindeki insanlari mutlu etmek isteyen, duygulara deger veren guzel bir genc kizdir.Tesaduflerin kendilerini birbirine kenetlediginden habersiz olan ikili her karsilasmada birbirleriyle kavga etseler de yasanacak surpriz gelismeler Shlok ve Ashta'yi birbirlerine baglayacaktir.

Tatlı Bela 13. Bölüm Fragmanı izle

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi