ATV Dizisi Aldatmak kadrosunda yer alan Güzide Yenersoy karakteri merak ediliyor. Aldatmak dizi hakkında, Vahide Perçin, Aldatmak dizisi karakterleri arasında yer almasının ardından merak ediliyor. Dizide yer alan Güzide Yenersoy karakterine hayat veren Vahide Perçin ile ilgili merak edilenlere haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.
Güzide, ailesine düşkün ancak yer yer mesafeli ve soğuk olabilen, bastığı yeri titreten, katı, kuralcı, doğrularından asla sapmayan bir aile mahkemesi hakimidir. Adliyedeki otoritesini evde de sürdürmektedir. Otuz yıldır Tarık'la evli olan, ailesine karşı hemen hiçbir konuda taviz vermeyen, doğru yolu kendisinin bildiğine inanan Güzide'nin Oylum ve Ozan adında iki çocuğu vardır. Ailesi ve hayatıyla ilgili doğru bildiğini zannettiği tüm gerçekler, tek bir tesadüfle yerle bir olacaktır.
Güzide Yenersoy karakteri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.
Hilmi kesandan yayla sailine gelen kız arkadaşlarla dul bayanlarla tanışmak istiyorum merhaba arkada.. Devamını Gör »
Kesandan yayla sailine gelen kız arkadaşlarla dul bayanlarla tanışmak istiyorum »
Merhaba ben karabukten salim yaşım 42 bir sıcak bir yuva kurmak istiyorum bir günlük değil bir ömür .. Devamını Gör »
Slm ben Tefenni den bayan arkadaş arıyorum »
Merhaba anamurdan bayan arkadaş arıyorum »
Bende ciddi düşünüyorum isterseniz konuşabiliriz »
Merhaba buse hanım öncelikle belirtmek isterim ki ciddi bir ilişki arayışındayım ismim gültekin eyer.. Devamını Gör »
selam pursaklarda 30 ile45 yaş arası bayan arkadaş arıyorum »
Merhaba ismim Hüseyin yaş 52 ki bayan arkadaş ve sohbet sırdaş bayan arkadaş arıyorum evli dul f.. Devamını Gör »
64 yasındayım 40-55 yaş arası Gebze darıca cayırova cıvarında sevgili tadında bayan arkadaş arıyorum.. Devamını Gör »
Hayder duman 73 İstanbul da Avrupa yakası olgun bayan arkadaş arıyorum »
İstanbul da sultangazi cıvarınde olgun bayan arkadaş arıyorum »
Mrb gizli olmak şartıyla 30=40=arası bayan ariyorum »
Mrb 30=40=yaş arası bayan arıyorum »
Ben bayram güzel dürüst bir bayan la tanışıp konuşmak anlaşırsak evlenmeyi düşünüyorum »
Sultangazi da olgun bayan arkadaş arıyorum 73 60 yaşindayım 183 95 sultangazide dul bayan arkadaş ar.. Devamını Gör »
Finike ogretmen evi nasil ulasiriz »
Yer ayirtmak icin nasil ulasicaz finike ogretmen evi tskler »
Levent limon Telefon numaranızı öğrenmek istiyorum »
Serikte dul bayan arkadaş arıyorum ben ÖMER »