29 Mart 2024 Cuma - Benimsin (Beintehaa) Benimsin (Beintehaa)
HaberTL.com

Benimsin (Beintehaa)

05 Mart 2018 1595 Yorum Yap

Benimsin (Beintehaa)

Benimsin (Beintehaa) Hint Dizisi Kanal 7 - Benimsin dizisi 5 Mart'tan itibaren TVT ekranlarında. Benimsin tüm bölümleri izle 7&#..

Benimsin (Beintehaa) Hint Dizisi Kanal 7 - Benimsin dizisi 5 Mart'tan itibaren TVT ekranlarında. Benimsin tüm bölümleri izle 7'de. Hint Dizisi Benimsin (Beintehaa)

Kendini beğenmişliyle vede hayatı ciddiye almayan tavırlarıyla tanınan Zain Usman Abdullah, (Harshad Arora)  Hindistanlı varlıklı bir ailenin oğludur vede Londra'da okumaktadır. Ailesinden uzakta olmanın verdiği rahatlıkla zamanının büyük bir kısmını eğlenceye ayıran Zain evlilik fikrine her zaman olduğu gibi soğuk bakmıştır. Nedeni ise o her zaman ağır basan bencilliği yüzünden evleneceği kişinin dünyada henüz var olmadığını düşünmektedir.

Ve birgün Londra'daki okul müdüründen Zain'in babası Usman'a bir şikayet mektubu gelmiştir. Mektupta ise Zain'in nadiren okula geldiği vede geldiğinde derslerden daha çok kızlarla ilgilendiği yazmaktadır. Yazılanları okuyan Usman Bey hemen oğlunu arayarak ondan derhal evine geri dönmesini ister.

Usman Bey, Zain'e bazı nasihatler verdikten hemen sonra onu İngiltere'den çağırmasının asıl sebebini Bhopal'de yaşayan yeğeni Aaliya'nın düğününe giderek onun için aldığı hediyeleri teslim etmesi olacaktır. Zain ise bu teklifi kabul etmez çünkü o yaklaşan yeni yılı en yakın arkadaşlarıyla beraber Bangkok'ta kutlamaya hazırlanmaktadır. Fakat inatçı tavrını sürdüren Usman Bey, oğlunu Bhopal'e gönderebilmek için tüm kredi kartlarını iptal eder, ve banka hesaplarını kapattırır.

Bhopal'e gitmeye mecbur kalan Zain oraya vardığında ise Aaliya'yı tanıyabilmek için onun Facebook profiline bir göz atar. Zain, kuzeninin zamanla nasıl serpilip genç vede güzel bir kadın olduğunu görünce buna çok şaşırır. İstemeyerek te yola koyulan Zain'in çıktığı bu yolculuk onun hayatını değiştirecektir.

Aaliya Abdullah (Preetika Rao) ise Zain'in tam tersi bir karaktere sahip. O ailesiyle beraber yaşayan değerlerine bağlı, iyiliğin erdemine inanan, ve dinine bağlı iyi yürekli birisidir. Evlilik çağına gelince Zişan adlı bir genç le nişanlanan Aaliya, yaşanan bazı sorunlar dan dolayı onu hiç görememiştir. Ailesi Aaliya ile Zişan'ın düğünü için hazırlıklar yapmaktadır.

Usman Bey oğlunu gönderdikten hemen sonra onu tanımaları için Zain'in bir resmini Bhopal'deki akrabalarına göndermiştir. Büyük bir tesadüf eseri aynı günler de Zişan da Aaliya'nın kendisini görmesi için bir fotoğrafını göndermiştir. Aliya'nın kız kardeşi onun utangaç biri olduğunu bildiği için resimi Aaliya daha fotoğrafa bakamadan elinden alır ve ona şaka yapmak ister. Ancak Aaliya'nın kısa süre de pes etmesinin hemen ardından kız kardeşi Zişan'ın fotoğrafını masada duran Zain'in fotoğrafının üzerine koyarak hemen oradan ayrılır. Nişanlısını ilk kez görecek olmanın heyecanıyla fotoğrafların yanına giderken pencereden esen rüzgar Zişan'ın fotoğrafını yere düşürünce Aaliya, Zain'in fotoğrafını hemen eline alır. Zain'i nişanlısı zanneden Aaliya da onu çok beğenir.

Öte yandan Zişan da Aaliya'yı arayarak onunla yüz yüze görüşmek istediğini söyler. Ve Aaliya bu teklifi kabul ederek buluşacakları yere doğru gitmek için yola çıkar. Yaşananlardan hiç habersiz olan çoktan Bhopal'e varmıştır. O, halasının evine gitmek üzereyken yolda tesadüfen Aaliya'yı görünce kuzenini takip etmeye karar verecektir. Aaliya buluşma yerine vardığında ise Zain de yanına gelir. Zain'i nişanlısı sanan Aaliya utancından bir süre onunla konuşamazken Zain se bu duruma hiç bir anlam veremez. Ve daha sonra Zain ona üstü kapalı bir şekilde babası Usman Bey'in gönderdiği hediyeleri kabul edip etmeyeceğini sorar fakat o Zişan zannettiği kuzeninin kendisine telefonda konuştukları gibi evlilik teklif ettiğini zannederek ona evet der.

Zain kısa bir süre sonra Aaliya'nın kendisini nişanlısı Zişan la  karıştırdığını öğrenir fakat fırsat eline geçmişken kuzenine karşı bir oyun oynamak ister. Ve Böylece Zain ile Aaliya'nın tutku ile nefret dolu aşk hikayesi başlamış olur. Benimsin 5 Mart'tan itibaren TVT ekranlarında.

Benimsin Hint Dizisi (Beintehaa) Künye:

Yönetmen: Maan Sinh Minku, Ankur Bhatiya
Oyuncular:  Harshad Arora, Preetika Rao,
Yapım Yılı: 2013
Dil: Hintçe
Ülke: Hindistan
Tür: Romantik
Senaryo: Sonali Jaffer
Diğer Adları: Extremity, Limitless, Without Boundaries

Benimsin Dizisi (Beintehaa) Karakter Analizi

Aaliya kimdir?
Aaliya Ghulam Haidar, Aaliya ailesi ile birlikte Bhopal'da yaşayan Müslüman bir kızdır. O değerleri ve ilkeleri olan maneviyata önem veren bir kişiliğe sahiptir. Aaliya'nın yaşamını ailesi ve kuzenleri oluşturmaktadır.

Zain kimdir?
Zain Usman Abdullah, Harshad Arora'ın canlandırdığı bu karakter Londra da okuyan şakacı, hayatı ciddiye alamayan vede bencil bir kişiliğe sahip. Kadınlar konusundaki bencilliğiyle bilinen Zain henüz kendisiyle birlikte olmayı hak edecek bir kadının yaratılmadığını düşünür.

Usman Abdullah kimdir?
Usman Abdullah, Zain'in babası, Aaliya'nın dayısıdır. Ve İyi kalpli bir insandır vede yeğeni Aaliya'yı da çok sever.

Ghulam Haider kimdir?
Ghulam Haider, Aaliya'nın babasıdır. O da Usman Abdullah gibi çok iyi bir karaktere sahiptir.

Şahabana Ghulam Haider kimdir?
Şahabana Ghulam Haider, Aliya'nın annesidir. Ve Aynı zamanda Zain'in de halasıdır.

Aayat Ghulam Haider kimdir?
Aayat Ghulam Haider, esas kızımız Aliya'nın kız kardeşidir.

Surraiya Osman Abdullah kimdir?
Surraiya Osman Abdullah, Zain'in annesidir vede ilerleyen bölümlerde Aaliya'nın da kaynanası olacaktır. Eşinin aksine kötü kalpli vede aksi biridir. Aaliya'nın oğlu Zain'i hak etmediğini düşündüğü için onları ayırmaya çalışır

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 3
2
1
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi