Emanet 204. Bölüm izle - 17 Haziran 2021, Perşembe
Kanal 7'nin sevilen gunluk yerli dizisi Emanet 17 Haziran Perşembe akşamı yayinlanacak olan 204. bolum fragmaniyla izle7 de ekrana geldi. Seher Yusuf'la birlikte konaktan ayrilmak ister.
Yusuf'u da alip konaktan gitmeyi planlarken karsisinda Yaman'i bulan Seher, tum hayatini geride birakmanin zannettigi kadar kolay olmadigini anlayacaktir.
Dizinin konusu.Seher, yasli babasiyla birlikte yasayan alcakgonullu, genc ve guzel bir kizdir. Seher'in sakin akip giden hayati, Kirimli ailesine gelin giden ablasinin olumuyle sarsilir. Artik ne pahasina olursa olsun sahip cikmasi gereken bir emaneti vardir; bes yasindaki yegeni Yusuf… Fakat Seher'in isi hic kolay olmayacaktir. Çunku sert kurallari ve acimasizligi ile un yapmis bir is adami olan Yaman Kirimli, Yusuf'un amcasidir ve yegenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gucunu sadece masumiyetinden ve sabrindan alan Seher, kudretli Yaman Kirimli'ya karsi amansiz bir mucadeleye girisir. Bu seruven, Kirimli konaginda uzun zamandir gizli kalmis sirlari ortaya cikarirken; Seher ve Yaman'in kalplerinde bambaska bir emanet buyumeye baslatacaktir.
Emanet 204. Bölüm Fragmanı izle
Bende bir bekar erkeğim seninle tanışmak istiyorum sizinle »
Mrb yalnız kendisiyle arkadaşlık edecek vakit geçirmek isteyen varsa ortacadayım »
Merhaba çatalcada yaşıyorum kapalı namazını kılan dûrûs bir bayanla tanışıp evlenmek istiyorum sigar.. Devamını Gör »
Hilmi kesandan yayla sailine gelen kız arkadaşlarla dul bayanlarla tanışmak istiyorum merhaba arkada.. Devamını Gör »
Kesandan yayla sailine gelen kız arkadaşlarla dul bayanlarla tanışmak istiyorum »
Merhaba ben karabukten salim yaşım 42 bir sıcak bir yuva kurmak istiyorum bir günlük değil bir ömür .. Devamını Gör »
Slm ben Tefenni den bayan arkadaş arıyorum »
Merhaba anamurdan bayan arkadaş arıyorum »
Bende ciddi düşünüyorum isterseniz konuşabiliriz »
Merhaba buse hanım öncelikle belirtmek isterim ki ciddi bir ilişki arayışındayım ismim gültekin eyer.. Devamını Gör »
selam pursaklarda 30 ile45 yaş arası bayan arkadaş arıyorum »
Merhaba ismim Hüseyin yaş 52 ki bayan arkadaş ve sohbet sırdaş bayan arkadaş arıyorum evli dul f.. Devamını Gör »
64 yasındayım 40-55 yaş arası Gebze darıca cayırova cıvarında sevgili tadında bayan arkadaş arıyorum.. Devamını Gör »
Hayder duman 73 İstanbul da Avrupa yakası olgun bayan arkadaş arıyorum »
İstanbul da sultangazi cıvarınde olgun bayan arkadaş arıyorum »
Mrb gizli olmak şartıyla 30=40=arası bayan ariyorum »
Mrb 30=40=yaş arası bayan arıyorum »
Ben bayram güzel dürüst bir bayan la tanışıp konuşmak anlaşırsak evlenmeyi düşünüyorum »
Sultangazi da olgun bayan arkadaş arıyorum 73 60 yaşindayım 183 95 sultangazide dul bayan arkadaş ar.. Devamını Gör »
Finike ogretmen evi nasil ulasiriz »