Genç Kız Giydirme Oyunu Nasıl Oynanır?
Genç kız giydirme oyunu ile farklı bir tarz denemek isteyen 4 instagram fenomenine makyaj yapıp kıyafet seçimi yapıyorsunuz. Menü sayfasında her bir fenemonin resmi bulunuyor. Resimlerin yan tarafında bulunan makyaj yapma ve giysi giydirme butonları sayesinde 8 aşamalı bir moda dünyasına giriş yapıyorsunuz.
Makyaj yapma bölümlerinde ekranın alt tarafında bulunan ruj, göz makyajı, kirpik çeşidi ve yanaklara sürülen fondaten rengi menü butonları bulunuyor. Her bir menünün içindeki seçenekler ekranın sağ tarafında görünüyor. İstediğiniz seçeneği kızın yüzüne uygulamak için seçeneğin üzerine tıklamanız yeterlidir. Sağ alt taraftaki OK butonuna tıklayarak bir sonraki aşamaya geçiş yapabilirsiniz.
Giydirme bölümlerinde ekranın sağ tarafında giysi dolabı ve sol tarafında ise fenomenler bulunuyor. Dolabın alt tarafındaki sağ ve sol ok butonlarına tıklayarak dolabın diğer bölmelerine geçiş yapabilirsiniz. Dolaptan fenomenler için kıyafet, saç modeli, gözlük, şapka, takı ve çanta seçebilirsiniz. Aynı işlemleri her 4 fenomen içinde gerçekleştirerek genç kız giydirme oyunu oynamayı tamamlayabilirsiniz.
Hilmi kesandan yayla sailine gelen kız arkadaşlarla dul bayanlarla tanışmak istiyorum merhaba arkada.. Devamını Gör »
Kesandan yayla sailine gelen kız arkadaşlarla dul bayanlarla tanışmak istiyorum »
Merhaba ben karabukten salim yaşım 42 bir sıcak bir yuva kurmak istiyorum bir günlük değil bir ömür .. Devamını Gör »
Slm ben Tefenni den bayan arkadaş arıyorum »
Merhaba anamurdan bayan arkadaş arıyorum »
Bende ciddi düşünüyorum isterseniz konuşabiliriz »
Merhaba buse hanım öncelikle belirtmek isterim ki ciddi bir ilişki arayışındayım ismim gültekin eyer.. Devamını Gör »
selam pursaklarda 30 ile45 yaş arası bayan arkadaş arıyorum »
Merhaba ismim Hüseyin yaş 52 ki bayan arkadaş ve sohbet sırdaş bayan arkadaş arıyorum evli dul f.. Devamını Gör »
64 yasındayım 40-55 yaş arası Gebze darıca cayırova cıvarında sevgili tadında bayan arkadaş arıyorum.. Devamını Gör »
Hayder duman 73 İstanbul da Avrupa yakası olgun bayan arkadaş arıyorum »
İstanbul da sultangazi cıvarınde olgun bayan arkadaş arıyorum »
Mrb gizli olmak şartıyla 30=40=arası bayan ariyorum »
Mrb 30=40=yaş arası bayan arıyorum »
Ben bayram güzel dürüst bir bayan la tanışıp konuşmak anlaşırsak evlenmeyi düşünüyorum »
Sultangazi da olgun bayan arkadaş arıyorum 73 60 yaşindayım 183 95 sultangazide dul bayan arkadaş ar.. Devamını Gör »
Finike ogretmen evi nasil ulasiriz »
Yer ayirtmak icin nasil ulasicaz finike ogretmen evi tskler »
Levent limon Telefon numaranızı öğrenmek istiyorum »
Serikte dul bayan arkadaş arıyorum ben ÖMER »