29 Mart 2024 Cuma - Hareket Sekiz Filmi Hareket Sekiz Filmi
HaberTL.com

Hareket Sekiz Filmi

17 Ağustos 2019 1320 Yorum Yap

Hareket Sekiz Filmi

Hareket Sekiz Filminin özeti, fragmanı, yorumları ve oyuncuları hakkında bilgilere ulaşmak, film fragmanını izlemek için tıklayın!

Hareket Sekiz Filminin özeti, fragmanı, yorumları ve oyuncuları hakkında bilgilere ulaşmak, film fragmanını izlemek için tıklayın!

Hareket Sekiz Filminin Konusu: Hareket Sekiz, Rus mafya liderinin pesinde düsen üç polis memurunun hikayesini konu ediyor. Bu zamana kadar tesadüfi basarilar elde eden polis memurlari Bünyamin, Resat ve Kazim'in zorlu bir görevi vardir. Rus mafya lideri Zolka, büyük bir kaçakçilik pesindedir. Zolka, bor madenini, özel bir silahta kullanilmasi için Türkiye'den yurt disina kaçirmayi planlamaktadir. Rus mafyasinin alt etmekle görevlendirilen Bünyamin, Resat ve Kazim, kendilerini zorlu bir maceranin içinde bulurlar. Baslarina geleceklerden habersiz büyük bir kargasanin içine düsün üç polis, Rus mafyasini alt etmeyi basarabilecek midir? Yönetmen koltugunda Ali Yorgancioglu'nun oturdugu, senaryosunu ise Ayberk Çinar'in kaleme aldigi "Hareket Sekiz" filminin oyuncu kadrosunda Ali Sunal, Onur Atilla, Devrim Yakut, Gürgen Öz, Bihter Dinçel, Sarp Bozkurt, Hakan Bilgin, Hande Katipoglu, Aykut Taskin gibi isimler yer aliyor.

Yönetmen: Ali Yorgancıoğlu
Oyuncular: Devrim Yakut, Gürgen Öz, Onur Atilla, Ali Sunal, Bihter Dinçel
Formatlar:
Vizyon Tarihi: 04.10.2019
Süre:
Tür: Komedi

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi