Genelgeye göre; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami resmi tatil olmasi dolayisiyla bu hafta sonuna özel sokaga çikma kisitlamasi 22 Nisan Persembe günü saat 19.00’da baslayacak. Cuma, cumartesi, pazar günlerinin tamamini kapsayacak sokaga çikma kisitlamasi, 26 Nisan Pazartesi günü saat 05.00’de sona erecek.
Daha önce genelge ile belirtilen ‘Sokaga Çikma Kisitlamasindan Muaf Yerler ve Kisiler Listesi’ aynen geçerli olacak.
Hafta sonu 10.00- 17.00 saatleri arasinda açik olan bakkal, market, kasap, manav ve kuruyemisçi ile sehirlerarasi seyahat kisitlamasina dair usul ve esaslar 23 Nisan Cuma günü de bire bir uygulanacak. Türkiye Büyük Millet Meclisi, Anitkabir ve Birinci Meclis’te gerçeklestirilecek tören ve kutlamalar disinda tüm il ve ilçelerde Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami su esaslara göre kutlanacak.
“Milli Egitim Bakanliginin 06.04.2021 tarih ve 23672112 sayili yazisi dogrultusunda çelenk sunma törenleri fiziki mesafe kosullarina uygun sekilde asgari düzeyde katilimla gerçeklestirilecek. Çelenk sunma törenleri disinda kisilerin bir araya gelmesine neden olabilecek kutlama programlari yapilmayacak. Bunun yerine Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami'nin coskusunu yansitabilecek basta kolluk araçlarindan olusmak üzere araç konvoylari, ses, isik ve havai isik gösterileri, mobil araçlarla gösteriler ile çevrimiçi etkinliklere agirlik verilecek. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlama törenlerinde görevli olan kisiler de tören ve kutlama programlari süresi ile sinirli olmak kaydiyla sokaga çikma kisitlamalarindan muaf tutulacak.”
Bu esaslar dogrultusunda Umumi Hifzissihha Kanununun 27'nci ve 72'nci maddeleri uyarinca İl/İlçe Umumi Hifzissihha Kurullari kararlari ivedilikle alinacak.
Hilmi kesandan yayla sailine gelen kız arkadaşlarla dul bayanlarla tanışmak istiyorum merhaba arkada.. Devamını Gör »
Kesandan yayla sailine gelen kız arkadaşlarla dul bayanlarla tanışmak istiyorum »
Merhaba ben karabukten salim yaşım 42 bir sıcak bir yuva kurmak istiyorum bir günlük değil bir ömür .. Devamını Gör »
Slm ben Tefenni den bayan arkadaş arıyorum »
Merhaba anamurdan bayan arkadaş arıyorum »
Bende ciddi düşünüyorum isterseniz konuşabiliriz »
Merhaba buse hanım öncelikle belirtmek isterim ki ciddi bir ilişki arayışındayım ismim gültekin eyer.. Devamını Gör »
selam pursaklarda 30 ile45 yaş arası bayan arkadaş arıyorum »
Merhaba ismim Hüseyin yaş 52 ki bayan arkadaş ve sohbet sırdaş bayan arkadaş arıyorum evli dul f.. Devamını Gör »
64 yasındayım 40-55 yaş arası Gebze darıca cayırova cıvarında sevgili tadında bayan arkadaş arıyorum.. Devamını Gör »
Hayder duman 73 İstanbul da Avrupa yakası olgun bayan arkadaş arıyorum »
İstanbul da sultangazi cıvarınde olgun bayan arkadaş arıyorum »
Mrb gizli olmak şartıyla 30=40=arası bayan ariyorum »
Mrb 30=40=yaş arası bayan arıyorum »
Ben bayram güzel dürüst bir bayan la tanışıp konuşmak anlaşırsak evlenmeyi düşünüyorum »
Sultangazi da olgun bayan arkadaş arıyorum 73 60 yaşindayım 183 95 sultangazide dul bayan arkadaş ar.. Devamını Gör »
Finike ogretmen evi nasil ulasiriz »
Yer ayirtmak icin nasil ulasicaz finike ogretmen evi tskler »
Levent limon Telefon numaranızı öğrenmek istiyorum »
Serikte dul bayan arkadaş arıyorum ben ÖMER »