19 Mart 2024 Salı - Karakomik Filmler Filmi Karakomik Filmler Filmi
HaberTL.com

Karakomik Filmler Filmi

09 Ekim 2019 1455 Yorum Yap

Karakomik Filmler Filmi

Karakomik Filmler Filminin özeti, fragmanı, yorumları ve oyuncuları hakkında bilgilere ulaşmak, film fragmanını izlemek için tıklayın!

Karakomik Filmler Filminin özeti, fragmanı, yorumları ve oyuncuları hakkında bilgilere ulaşmak, film fragmanını izlemek için tıklayın!

Karakomik Filmler Filminin Konusu: Karakomik Filmler serisinin ilki olma özelligi tasiyan Kaçamak, 4 arkadasin çiktiklari tatil sirasinda baslarina gelen olaylari eglenceli bir dille konu aliyor. Can Yilmaz, Zafer Algöz, Necip Memili ve Özkan Ugur'un tatile çikan 4 arkadasi canlandirdigi filmde, Cem Yilmaz da gittikleri otelin sahibi Alpay karakterine hayat veriyor. Nilperi Şahinkaya ise bilim kadini olarak rol alirken Alisan Ugur da dahi bir bilim adamini canlandiriyor. ‘2 Arada' filminde seyirci Ayzek'in macerasina ortak olacak. Tüm hikayenin arabali bir vapurda geçtigi filmde; Cem Yilmaz Ayzek karakterini canlandiriyor. ‘2 Arada' filminde Cem Yilmaz'in yani sira Zafer Algöz, Ozan Güven, Cemre Ebuzziya, Uraz Kaygilaroglu, Bala Atabek, Umut Kurt ve Cem Davran rol aliyor. Filmlerin görüntü yönetmenligini Ahmet Sesigürgil üstleniyor. Filmde arabali vapurda çayci olarak görev yapan Ayzek'in seyirciyi farkli hayatlara ve farkli mekanlara tasiyacagi maceralari anlatiliyor.

Yönetmen: Cem Yılmaz
Oyuncular: Zafer Algöz, Ozan Güven, Cem Yılmaz, Can Yılmaz, Özkan Uğur
Formatlar:
Vizyon Tarihi: 18.10.2019
Süre: 124 Dakika
Tür: Komedi

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi