Nana Stambolishvili Gürcistan'da dünyaya geldi. Aslen Gürcistanlı'dır.
Hayatını Gürcistan'ın Batum kentinde sürdürdü. Nana Stambolishvili, eğitim hayatının ardından tasarıma yöneldi. Bir süre sonra işleri büyüterek Kartveli Nana ismini verdiği bir kıyafet markası kurdu. Öte yandan da modellik yapmaya başladı.
İlerleyen yıllarda ise dansçılık yapmaya başladı. 2021'de Bayar Şahin'in Odoshani şarkısının klibinde dansçı olarak yer aldı.
2022'de ise Kanal 7'nin sevilen dizisi Emanet dizisinde başrol oynamaya başladı. Asıl çıkışını yakaladığı bu dizideki karakterinde de gerçek hayattaki ismini kullanmaktadır. Dizide Halil İbrahim Ceyhan'ın partneri olarak boy göstermektedir.
NANA STAMBOLİSHVİLİ OYNADIĞI DİZİLER
2022 - Emanet
NANA STAMBOLİSHVİLİ EVLİ Mİ?
Nana Stambolishvili evlidir. 12 Şubat 2011'den beri evli olduğu eşinin adı Lasha Mgeladze'dir.
Slm ben Tefenni den bayan arkadaş arıyorum »
Merhaba anamurdan bayan arkadaş arıyorum »
Bende ciddi düşünüyorum isterseniz konuşabiliriz »
Merhaba buse hanım öncelikle belirtmek isterim ki ciddi bir ilişki arayışındayım ismim gültekin eyer.. Devamını Gör »
selam pursaklarda 30 ile45 yaş arası bayan arkadaş arıyorum »
Merhaba ismim Hüseyin yaş 52 ki bayan arkadaş ve sohbet sırdaş bayan arkadaş arıyorum evli dul f.. Devamını Gör »
64 yasındayım 40-55 yaş arası Gebze darıca cayırova cıvarında sevgili tadında bayan arkadaş arıyorum.. Devamını Gör »
Hayder duman 73 İstanbul da Avrupa yakası olgun bayan arkadaş arıyorum »
İstanbul da sultangazi cıvarınde olgun bayan arkadaş arıyorum »
Mrb gizli olmak şartıyla 30=40=arası bayan ariyorum »
Mrb 30=40=yaş arası bayan arıyorum »
Ben bayram güzel dürüst bir bayan la tanışıp konuşmak anlaşırsak evlenmeyi düşünüyorum »
Sultangazi da olgun bayan arkadaş arıyorum 73 60 yaşindayım 183 95 sultangazide dul bayan arkadaş ar.. Devamını Gör »
Finike ogretmen evi nasil ulasiriz »
Yer ayirtmak icin nasil ulasicaz finike ogretmen evi tskler »
Levent limon Telefon numaranızı öğrenmek istiyorum »
Serikte dul bayan arkadaş arıyorum ben ÖMER »
Bu kara çocukların okula gitmesi tehlike arz eder yetkililerin kar yağan il ve ilçelerde tatil yapm.. Devamını Gör »
Merhaba, 75 yaşında mütevazi bir emekliyim.benim gibi emekli bir bayan arkadaşım olsun isterim. Eşim.. Devamını Gör »
Bence tatil olsun çocuklar hasta düzelmiyorlar Hava çok soğuk tatil olsun hastayken nasıl gitsinler.. Devamını Gör »