30 Mayıs 2024 Salı - Rüyada Cadde Görmek Rüyada Cadde Görmek
HaberTL.com

Rüyada Cadde Görmek

15 Şubat 2018 906 Yorum Yap

Rüyada Cadde Görmek

Cadde rüya tabiri, Rüyamda Cadde gördüm? Cadde rüya yorumu, Cadde ne demektir, Cadde neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada C..

Cadde rüya tabiri, Rüyamda Cadde gördüm? Cadde rüya yorumu, Cadde ne demektir, Cadde neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Cadde görmek ile alakalı tabirler? Cadde ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada cadde gormek, basari, selamet, iyi ve ha­yirli ise yorumlanir. Buyuk umumi bir caddede yurumek hayat ya­kinda onunuze cikacak butun engelleri yok etmeye, basarili olaca­giniza, maddi ve manevi sikintidan kurtulup arzularinizin gercekle­secegine isarettir. İki yani agacli bir caddede yurumek alimlerden ve buyuk kimselerden yardim gormeye,caddeye agac dikmek alim ve buyuk bir adam olacak cocugu olmaya isaret eder. Bakimli ve duzgun bir cadde gormek, memleket islerinin, kar ve kazancin mu­kemmel olacagina isarettir.  Bozuk cadde gormek, islerin bozulaca­gina yorumlanir. Tamir edilen cadde gormek, isleri duzeltmeye calismaya, caddeyi bozmak isleri bozmaya yorumlanir. Ruyada cadde gormek, dogruluk, hidayet, hayirli bir is ve adaletli bir hakim ve selamet gibi guzel seylere isarettir. Ruyasinda ana caddede rahat ve kolaylikla yurudugunu gor­mek, ruya sahibi kisinin hatalarindan tovbekar olup hida­yet bulacagina ve dosdogru yolda yuruyecegine isaret ola­rak yorumlanir. Buyuk ve ana caddede yurudugunu gor­mek, selamet ve hidayette olduguna isarettir. Bir kimse, ruyasinda iki yani agaclarla kapli bir caddede yu­rudugunu gorse, bu ruyasi onun İslam alimlerinin himayesinde olacagina ve dosdogru din yolundan ayrilmayacagi­na isarettir demislerdir yorumcular. Bir kimse ruyasinda kucuk ve bozuk bir sokak yolundan ana caddeye ciktigini gorse, bu onun dalaletten (dinde sapiklik­tan) kurtulup dogru yola (hidayete) erecegine isarettir. Ruyasinda ana caddenin kenarina agac diktigini gormek, ruya sahibinin istikbalde (gelecekte) alim ve buyuk ilim adami olacak bir evladi olacagina isaretle yorumlanir. İbn-i Sirin'in yorumuna gore. Ruyada cad­de gormek, dogruluk ve durustluk isareti ile yorumlanir. Ruyasinda genis bir ana caddede yurudugunu gormek, ruya sahibi kisinin is cevresinde ve is arkadaslari arasinda durust ve mert bir kisi olarak tanindigina isarettir. Ruyasinda yurumekte oldugu caddenin aniden gereginden cok cok fazla olarak aydinlaniverdigini gormek, cok iyidir. Bu ruyayi goren kimsenin, ibadetlerini eksiksiz yaptigina ve zekatini tam olarak verdigine ve bu ibadetlerinin yuce Allah'in katinda makbul ve kabule layik olduguna isarettir. Ruyada gorulen cadde, dogrulukla tabir olunur. Ruyada bir cadde uzerinde yurudugunuzu gormek, dogru yolda oldugunuza isarettir.

Rüyada Cadde Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Cadde Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi