25 Mayıs 2024 Perşembe - Rüyada İnek Görmek Rüyada İnek Görmek
HaberTL.com

Rüyada İnek Görmek

30 Ağustos 2018 971 Yorum Yap

Rüyada İnek Görmek

İnek rüya tabiri, Rüyamda İnek gördüm? İnek rüya yorumu, İnek ne demektir, İnek neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada İnek g..

İnek rüya tabiri, Rüyamda İnek gördüm? İnek rüya yorumu, İnek ne demektir, İnek neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada İnek görmek ile alakalı tabirler? İnek ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada inek gormek, cesitli sekilde yorumlanir. Ruyada inek sutu icmek zengin olmaya delalettir; gorkemli bir inek almak, zengin bir kadinla evlenecegine isarettir. Bu ruyayi kadin gorse evlenecegine isarettir. Erkek gorse zengin ola­cagina isarettir. Sutlu inek ise, iyilige isarettir. Ruyada gorulen inek, su cihetlere isaret eder. Hanim ese, yila (seneye), menfaate ermeye ve kadina isarettir. Ruyasinda bir inegin arkasina donup geri geldigini gor­mek, kederli bir yila (seneye) ve kitlik olacak bir yila isaret­le yorumlanmistir. Ruyasinda bir inegin uzerine dogru geldigini gormek, bere­ketli, neseli ve huzurlu gececek bir yila isarettir demislerdir. Ruyasinda semiz bir inek aldigini gormek, zengin bir kadin­la evlenmeye isaret eder denmistir. Ruyasinda inekten sut sagdigini gormek, servet ve mal elde etmeye isaret eder demislerdir. Ruyada inek gormek, kadin icin evlenmeye, erkek icin zenginlige, cok sevincli olaylarin yakinda olduguna isaret sayilir inekten sut sagdiginizi gormek, buyuk islere tesebbus ederek faz­lasiyla fayda ve menfaat goreceginize isaret eder. Sutlu inek ser­vet, kazanc zengin kadin ile yorumlanir. Sutlu ineginizin oldugunu gormek, karinizin olecegine ve bundan zarar goreceginize isarettir. Bir inek aldiginizi buldugunuzu gormek, yakinda guzel bir kadin­la evleneceginize, ineginizi satmak karinizdan ayrilacaginiza,bekar iseniz kazancli bir isi kaciracaginiza isaret olarak yorumlanir. Riiyada inek gormek, hayra, iyilige, zen­ginlige ve bol rizka isaret eder. Ruyada bir inek bulup onu eve goturdugu­nu gormek, hayra isaret eder. Bir kadinin ruyada bir inegi sagdigini gor­mesi, nîmete, mal biriktirmeye ve zenginlige isaret eder. Bekar bir kizin ruyada inek gormesi, evle­necegine isaret eder. Ruyada dogurma vakti gelmis hamile bir inek gormek, iyilik ve menfaate ve bol rizka isaret eder. Ruyada bir inegi kurban ettigini gormek, tovbeye, sozde dogruluga ve ibadet ve taate devam etmeye isaret eder.

Rüyada İnek Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada İnek Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi