Fox TV dizisi Şevkat Yerimdarin 29 Eylul 2017 Cuma gunu yayinlanacak 19. bolum ozeti yayında.
Yapimciligini Limon Film/Hayri Aslanin ustlendigi sevilen dizi ‘Şevkat Yerimdar yine heyecan dolu bir bolumle FOX izleyicisiyle bulusmaya hazirlaniyor.
Holdingteki kostebegi bulmaya calisirken bir taraftan da Şevkat'in kurumsal hayatla savasi devam etmektedir. Fakat bu surec onun iyice mahalleden kopmasina ve Esin'e vakit ayiramamasina yol acmistir.
ŞEVKAT İKİ ARADA BİR DEREDE KALDI! ESİN Mİ? SEVAL Mİ?
Şevkat ilk firsatta Esin'e yemek teklifinde bulunur. Ama isler karisir ve ayni gece Seval'i de yemege cikartmasi gerekir. Boylece zorlu bir kose kapmaca baslar.
İsmail, Erkan ile asik atismasi yapmayi kabul eder ama bunun nasil olacagini hic hesaba katmamistir. Tum mahalle turku barda toplanir. İsmail hem Erkan hem de nasil kendisi olacagini kara kara dusunmektedir. Sonunda parlak fikir Cuma'dan gelir.
Esin, iyice bunalmaya baslamistir. Şevkat'in de uzaklasmasi onun icin son nokta olur. Cevdet'in de onayi ile mahalle ile ilgili sok bir karar alir. Herkes panik icinde olacaklari beklemektedir artik.
Bende bir bekar erkeğim seninle tanışmak istiyorum sizinle »
Mrb yalnız kendisiyle arkadaşlık edecek vakit geçirmek isteyen varsa ortacadayım »
Merhaba çatalcada yaşıyorum kapalı namazını kılan dûrûs bir bayanla tanışıp evlenmek istiyorum sigar.. Devamını Gör »
Hilmi kesandan yayla sailine gelen kız arkadaşlarla dul bayanlarla tanışmak istiyorum merhaba arkada.. Devamını Gör »
Kesandan yayla sailine gelen kız arkadaşlarla dul bayanlarla tanışmak istiyorum »
Merhaba ben karabukten salim yaşım 42 bir sıcak bir yuva kurmak istiyorum bir günlük değil bir ömür .. Devamını Gör »
Slm ben Tefenni den bayan arkadaş arıyorum »
Merhaba anamurdan bayan arkadaş arıyorum »
Bende ciddi düşünüyorum isterseniz konuşabiliriz »
Merhaba buse hanım öncelikle belirtmek isterim ki ciddi bir ilişki arayışındayım ismim gültekin eyer.. Devamını Gör »
selam pursaklarda 30 ile45 yaş arası bayan arkadaş arıyorum »
Merhaba ismim Hüseyin yaş 52 ki bayan arkadaş ve sohbet sırdaş bayan arkadaş arıyorum evli dul f.. Devamını Gör »
64 yasındayım 40-55 yaş arası Gebze darıca cayırova cıvarında sevgili tadında bayan arkadaş arıyorum.. Devamını Gör »
Hayder duman 73 İstanbul da Avrupa yakası olgun bayan arkadaş arıyorum »
İstanbul da sultangazi cıvarınde olgun bayan arkadaş arıyorum »
Mrb gizli olmak şartıyla 30=40=arası bayan ariyorum »
Mrb 30=40=yaş arası bayan arıyorum »
Ben bayram güzel dürüst bir bayan la tanışıp konuşmak anlaşırsak evlenmeyi düşünüyorum »
Sultangazi da olgun bayan arkadaş arıyorum 73 60 yaşindayım 183 95 sultangazide dul bayan arkadaş ar.. Devamını Gör »
Finike ogretmen evi nasil ulasiriz »