19 Mart 2024 Salı - Vox Lux Filmi Vox Lux Filmi
HaberTL.com

Vox Lux Filmi

09 Ekim 2019 1150 Yorum Yap

Vox Lux Filmi

Vox Lux Filminin özeti, fragmanı, yorumları ve oyuncuları hakkında bilgilere ulaşmak, film fragmanını izlemek için tıklayın! ..

Vox Lux Filminin özeti, fragmanı, yorumları ve oyuncuları hakkında bilgilere ulaşmak, film fragmanını izlemek için tıklayın!

Vox Lux Filminin Konusu: “Bir 21. yüzyil portresi” niteligindeki film, bir genç kizin sarsici bir ulusal trajedinin küllerinden dogup ikonik bir “popstar”a dönüsme hikayesini konu aliyor. Celeste, 1999'da Amerika'da bir lisede silahli bir saldirganin rehin aldigi siniftadir ve ülkenin canli yayinda izledigi katliamdan sag kurtulan tek ögrenci olur. Anma töreninde söyledigi sarkiyla bir fenomene dönüsen Celeste, söhret basamaklarini tirmanarak, dünyaca ünlü bir yildiza dönüsecektir. Basrolde Natalie Portman (Black Swan, Jackie) Jude Law (The Talented Mr. Ripley, The Grand Budapest Hotel) ve Stacy Martin'e (Nymphomaniac, High-Rise) Raffey Cassidy'nin (The Killing of a Sacred Deer) eslik ettigi filmin anlatici kisimlarini Willem Dafoe seslendirirken, yönetmen koltugunda ise “The Childhood of a Leader” ile dikkat çeken Brady Corbet oturuyor. Natalie Portman'in Sia tarafindan VOX LUX için özel olarak yazilan özgün sarkilari seslendirdigi karakter, Madonna, Lady Gaga ve Ariana Grande'nin bir karisimi seklinde niteleniyor. Dünya prömiyerini Altin Aslan için yaristigi Venedik'te yapan film, ardindan Toronto, Londra ve Rotterdam dahil çok sayida önemli festivalin programinda yer aldi.

Yönetmen: Brady Corbet
Oyuncular: Jude Law, Stacy Martin, Natalie Portman
Formatlar: 2D, Altyazılı
Vizyon Tarihi: 27.09.2019
Süre: 114 Dakika
Tür: Dram

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi