26 Mayıs 2024 Cuma - 3 farklı arkadaş ve sonu 3 farklı arkadaş ve sonu
HaberTL.com

3 farklı arkadaş ve sonu

Sinan 19 Şubat 2018 986 Yorum Yap

3 farklı arkadaş ve sonu

Bir zananlar biribirinden kopmayan güvenen 3 arkadaş varmış. Üçüde aynı işi yaparmış Birincisini F... pasaklı pacoz dağınık kılı t&uu..

Bir zananlar biribirinden kopmayan güvenen 3 arkadaş varmış. Üçüde aynı işi yaparmış Birincisini F... pasaklı pacoz dağınık kılı tüylü nerde kötü meziyet var yapan biriymiş; ama özünde çok iyi biriymiş. İkinci Arkadaş S....  iyi varlıklı bir aylenin çocuğu zeki yakışıklı kuralları kaydeleri olan keçi gibi inatçı biriymiş ama kimseye kötülük düşünmeyen özünde iyi bir insanmış ne yaparsan (iylik-kötülük) 2 katını bulursun benden der dusturunu yaşar yaparmış. 3 arkadaş  D.... başta gözüken bilinen yönüyle çalışkan dürüst arkadaş dost canlısı herkezin iyiliğini düşünen isteyen biri olarak tanılır bilimirmis en azından arkadaşları tarafından. Fakat bilinen görünen böyle diyilmiş Meğer D... içinde ne fırtınalar koparır ne kıskançlıklar fesatliklar düşünür içi içini kemirirmiş S.... için elinden gelse bir kaşık suda boğmak istermiş aslında. Fakat D... nin bu düşüncesini hiç farketmez S.... kardeşi kadar güvenir yaşadığı hiçbir olumsuzluk için D... şüpelenmez ona toz konduramazmış. Diğer arkadasları F.... birşeyler hisseder süpelenirmiş ama birturlu S.... ikna edemez inandiramaz miş en sonunda susar oturmuş. S... kendisi anlasın kendisi görsün demiş.

Günlerden bir gün S... yi  ilaçtan zehirlenmiş S... akrep sokmuş S... kaza yapmış S.... birsürü terslikler yaşayıp sorunlar yaşayıp durmaya başlamış bunların arkasında D.... nin olduğunu bilmeden.Her seflerinde bu terslikleri yaşamak S... nin canına tak etirmis nazara bulmuş talihsizliğine bulmuş bulmuşta bulmuş. Ama arkadaşı D.... den hiç bulmamış. 

Kader bu ya çekirge 10 kez ziplamiş ama 11. Kez ziplamasına aratık yaradan müsade etmemiş öyle birşey olmuş ki D... herşeyi kendi agızıyla itiraf etmiş bütün yaptıklarını etiklerini S... ye itiraf etmiş. Yaptığı iftiraları bile söylemiş. S...bunları duyunca artık kimseye inanamaz güvenemez olmuş çünkü herkeze kırılmış güvenini kaybetmiş. Vurdum duymaz gözükmeye çalışmış aldırmaz görmez anlamaz gözükmüş. Bir süre herşeyden herkezden uzaklaşmış çekmiş kendini. Ve kendini toparlayınca yeniden dönmüş insanlara arkadaşlarına ama birdaha kimseye kolay kolay givenmemiş güvenememiş ailesi dışındakilere tabi...

Evet 3 arkadaşın kapali da olsa hikâyesini okudunuz anlayan anladı....
Evet S... D... artık hiç görüşmüyor konuşmuyor aynı şehirde yaşamıyorlar ama F... ve S... görüşüyor konuşuyor hala aynı. 

Ne demişler fareler gemiyi terk etsede batacağı zaman, kaptan aslaa terk etmez... ;)
Herkeze sağlık mutluluk dilerim selamlar saygılar!!!!

BEN GELDIMMMMM ;))))

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi