19 Mart 2024 Salı - Rüyada Abla Görmek Rüyada Abla Görmek
HaberTL.com

Rüyada Abla Görmek

15 Şubat 2018 - Son Güncelleme 15.02.2018 21:07 1029 Yorum Yap

Rüyada Abla Görmek

Abla rüya tabiri, Rüyamda Abla gördüm? Abla rüya yorumu, Abla ne demektir, Abla neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Abla g..

Abla rüya tabiri, Rüyamda Abla gördüm? Abla rüya yorumu, Abla ne demektir, Abla neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Abla görmek ile alakalı tabirler? Abla ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada ablanizi veya ablanizin icinde oldugu bir olayi gorurseniz butun girisimlerinizde birisinden himaye gorecegi­nize ve omrunuzun uzun olacagina isarettir. Ruyada ablasini goren bir kadin, bekar ise, yakinda iyi bir evlilik yapacagina, evli ise bir kiz cocugu olacagina isaretle yorumlanir. Ruyayi goren erkek ise, beklemedigi bir yerden eline para veya mal gececegine veyahut da cok hayirli bir haber alacagina isaret olarak yorumlanir. Bir kadinin ruyada ablasini gormesi, bekar ise yakinda iyi bir evlilik yapacagina; evli ise bir kiz cocugu doguracagina isarettir. Bir erkegin ruyada ablasini gormesi ise beklemedigi bir yerden eline biraz para veya mal gececegine ya da cok hayirli bir haber alacagina isarettir. Yine ruyada abla gormek, sefkat ve sevgiye isaret eder. Ruyada bir ablasi oldugunu gor­mek, aile icinde cok sevildigine isarettir.

Rüyada Abla Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Abla Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi