19 Mart 2024 Salı - Rüyada Acıkmak Rüyada Acıkmak
HaberTL.com

Rüyada Acıkmak

15 Şubat 2018 841 Yorum Yap

Rüyada Acıkmak

Acıkmak rüya tabiri, Rüyamda Acıkmak gördüm? Acıkmak rüya yorumu, Acıkmak ne demektir, Acıkmak neye işaret eder ve yorumlanır? R&u..

Acıkmak rüya tabiri, Rüyamda Acıkmak gördüm? Acıkmak rüya yorumu, Acıkmak ne demektir, Acıkmak neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Acıkmak görmek ile alakalı tabirler? Acıkmak ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada aciktiginizi gormek ve doyuncaya ka­dar yemek yemek, hastaliktan kurtulmaya, doymazsa, hastaligin uzayacagina isarettir. Aclik cektiginizi gormek, sagliginizin devamli surette duzgun gidecegine, evli birisinin ruyada ac oldugunu gormesi, zenginlige, ruya sahibi genc, bekar ve ayni zamanda fakirse evlenmesinin dogru olmadigina isarettir. Ruyada aciktigini gormek, ruyayi goren kisinin durumuna gore tabir edilir. Şoyle ki. Buyuk makam sahibi ve ileri gelenlerin (halki idare eden idarecilerin); rutbe ve makam sahibi kisilerin ruyalarinda aciktiklarini gormek, kendisine tabi' olan kimselerin zillet icinde perisan olduklarina isaretle yorumlanir. İlim erbabi, alim ve bilginlerin ruyalarinda aciktiklarini gormesi, kendilerinin ilim ve bilgileriyle yaramaz is ve hareketlerde bulunduklarina isaret olarak yorumlanir. Ruyada acikmak, hayir, hirs, gunah ve ac gozluluge delalet eder. Yonetici konumundaki kisinin aciktigini gormesi, kendisine bagli calisanlarin zor gun­ler gecirecegine isaret eder. Devlet reisinin ve ileri gelen adamlarin ruyada acikmalari, o milletin zelil ve perisan olmalarina isarettir. Yine devlet reisinin ve ileri gelen adamlarin ruyada acikmalari, milletin malina goz dikme­lerine isaret eder. Âlimlerin ruyada acikmalari, onlarin ilimle yaptiklari yaramazliga ve kotu amele isaret eder. İlim ve irfan sahibi birisinin ruyada acikti­gini gormesi, derecesinin dustugune isarettir. Uykuda aciktigini gormek, hirsli olmaya ve uzun omre isarettir.

Rüyada Acıkmak ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Acıkmak rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi