20 Mayıs 2024 Cumartesi - Rüyada Baca Görmek Rüyada Baca Görmek
HaberTL.com

Rüyada Baca Görmek

15 Şubat 2018 965 Yorum Yap

Rüyada Baca Görmek

Baca rüya tabiri, Rüyamda Baca gördüm? Baca rüya yorumu, Baca ne demektir, Baca neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Baca g..

Baca rüya tabiri, Rüyamda Baca gördüm? Baca rüya yorumu, Baca ne demektir, Baca neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Baca görmek ile alakalı tabirler? Baca ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada evinizin bacasini tuterken gormek, evinizin bolluga, berekete, neseye ve sevince kavusacagina isarettir. Baca gormek, kazanca, fakat bunun az zamanda kaybedilecegine, baca temizlemek tutuldugunuz hastaliktan tamamen kurtulacaginiza isarettir. Kirli baca gormek, dusmanlarinizin sizi mutlaka aldata­caklarina, bacayi tutusur gormek, evinizde keder olacagina isaret­tir. Bacanin yikildigini gormek iyi degildir. Ailenizin fertlerinin bi­rinin agir hasta olacagina veya bir olum haberine isarettir. Ruyada gorulen baca, kismete ve bol rizka ve kazanca isa­rettir. Ruyasinda bacasindan simsiyah koyu bir dumanin cik­tigini gormek, kismetinizin acilacagina ve rizkinizin artacagi­na ve bolluk, bereket icinde bir yasam sureceginize isarettir. Ruyasinda bacasindan hic duman cikmadigini gormek, ev hayatinda, evin icinde dirlik, duzenlik ve huzur olmadigi­na isaretle yorumlanir. Ruyasinda bacasinin yikildigini gormek, dusmanlarinin yok olacagina, dusmanlardan kurtulacagina isarettir. Ruyasinda bacasini temizledigini gormek, islerinin normal ve yolunda yurudugune isaret olarak yorumlanir. Bazi yoruma gore, ruyasinda bacanin yikildigini gormek, bir olum haberi alacagina veya aileden birinin hastalanacagina isaret eder seklinde yorumlanir. Bir kimsenin ruyada baca gormesi, ferahli­ga kavusacaginiza ve sevindirici bir haber alacaginiza isaret eder. Bazen ruyada gorulen baca, kismet ve bol rizka isaret eder. Bir kimsenin evinin bacasindan siyah ve koyu bir duman ciktigini gormesi, rizkin bol­luguna ve berekete isaret eder. Bir kimsenin evinin bacasindan hic duman cikmadigini gormesi, evdeki duzenin bozuklu­guna isaret eder. Bir kimsenin evinin bacasinin yikildigini gormesi, sikinti, keder ve uzuntuye isaret eder.

Rüyada Baca Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Baca Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi