25 Mayıs 2024 Perşembe - Rüyada Cadı Görmek Rüyada Cadı Görmek
HaberTL.com

Rüyada Cadı Görmek

15 Şubat 2018 1032 Yorum Yap

Rüyada Cadı Görmek

Cadı rüya tabiri, Rüyamda Cadı gördüm? Cadı rüya yorumu, Cadı ne demektir, Cadı neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Cadı g..

Cadı rüya tabiri, Rüyamda Cadı gördüm? Cadı rüya yorumu, Cadı ne demektir, Cadı neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Cadı görmek ile alakalı tabirler? Cadı ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada cadi gormek, o alemde yasayanlarla bir ilis­kiniz olacagina isarettir. Ruya da cadi gormek, evhama, korkuya ve azarlanma (ki­namaya isaret olarak yorumlanir. Bir kimse ruyasinda bir cadi ile karsilastigini gorse, bu onun (ruyayi gorenin) evha­ma kapilip, bos kuruntu icine dusecegine ve bu yuzden uzuntu ve kedere dusecegine isaret olarak yorumlanir. Bir kimse ruyasinda, cadi kovaladigini gorse bu onun icin­de bulundugu korku ve sikintilardan kurtulacagina isaret olarak yorumlanir. Ruyasinda cadiyi oldurdugunu gormek, ruya sahibinin butun sikinti ve uzuntulerden kurtulacagina isarettir. Bazi yorumculara gore. Ruya da cadi gormek, fitne, kis­kanclik ve kargasaya isaret olarak yorumlanir. Ruyasinda bir cadi tarafindan kendisine bir tilsim verdigini goren kisi­nin bir kiz cocugu dunyaya gelecegine isaretle yorumlanir. Ruya da cadinin ansizin, birdenbire ortadan kaybolmus oldu­gunu gormek, ruyayi goren kisinin sikintilarindan, uzuntu ve kederlerinden kurtulacagina isaretle yorumlanir.

Rüyada Cadı Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Cadı Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi