29 Mart 2024 Cuma - Rüyada Casus Görmek Rüyada Casus Görmek
HaberTL.com

Rüyada Casus Görmek

15 Şubat 2018 924 Yorum Yap

Rüyada Casus Görmek

Casus rüya tabiri, Rüyamda Casus gördüm? Casus rüya yorumu, Casus ne demektir, Casus neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada C..

Casus rüya tabiri, Rüyamda Casus gördüm? Casus rüya yorumu, Casus ne demektir, Casus neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Casus görmek ile alakalı tabirler? Casus ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada casus gormek, genellikle iyiye yorumlan­maz. Casusla karsilasmak ya insanlardan nefret ederek ya da kor­karak issiz yerlere cekileceginize, casus oldugunuzu gormek, cok sabirsiz oldugunuz icin hicbir isinizi tamamlayamayacaginiza, agir olmaniza, cunku kotu bir donem gecireceginize isarettir. Casus gi­bi bir is takip ettiginizi gormek, programlarinizi uygulamanin zamani geldigine, islerinizde basarili olacaginiza isarettir. Casus ile konusmak munasebetsiz bir haber almaya veya bir olaya isarettir. Casus kadin gormek, birisi tarafindan aldatilacaginiza, yolunuzun uzerinde yuzsuz ve namussuzlugu ile sohret yapmis bir kadin olduguna isarettir.  Ruyada casus gormek, kiskanclik ve cekememezlige isaretle yorumlanir. Bir kimse ruyasinda kendisinin her­hangi birinin hesabina casusluk yaptigini gorse, bu onun (ruya sahibinin) kendisini kiskanan (cekemeyen) insanlar­dan bikip kacacagina hatta onlari gormemek icin meslek veya yerini bile degistirebilecegine isaretle yorumlanir. Ruyasinda casus gormek, ruyayi goren kisinin birisinden veya binlerinden kotuluk veya zarar gorecegine isarettir. Ruyada bir devlet adina casusluk yapan biriyle karsilastigi­ni gormek, ruya sahibi kim olursa olsun, kendisini kiska­nan kisiler olduguna isarettir. Ruyayi goren esnaflik, ticaret yapan biri ise ticaret cevresinde, ev hanimi ise evinde veya mahallesinde, memur ise dairesinde, ogrenci ise, okulunda kendisini cekemeyen kisilerin bulunduguna isarettir. Bir kimsenin ruyada casusluk yaptigini gormesi, serli ve kotu isleri, iyi ve hayirli islere tercih etmeye delalet eder. Bir baska adamin casusluk ettigini gormek, herhangi bir adamdan gelecek fenaliga isaret eder.

Rüyada Casus Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Casus Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi