18 Mayıs 2024 Perşembe - Rüyada Gardiyan Görmek Rüyada Gardiyan Görmek
HaberTL.com

Rüyada Gardiyan Görmek

16 Şubat 2018 983 Yorum Yap

Rüyada Gardiyan Görmek

Gardiyan rüya tabiri, Rüyamda Gardiyan gördüm? Gardiyan rüya yorumu, Gardiyan ne demektir, Gardiyan neye işaret eder ve yorumlanır..

Gardiyan rüya tabiri, Rüyamda Gardiyan gördüm? Gardiyan rüya yorumu, Gardiyan ne demektir, Gardiyan neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Gardiyan görmek ile alakalı tabirler? Gardiyan ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada bir hapishane gardiyani gormek, bir sure icin hurriyetinizi kaybedeceginize veya bir haksizliga maruz kalarak maddi ve manevi zararlara ugrayacaginiza isaret eder. Ruyasinda gardiyan gormek, sikintiya isaretle ta­bir olunur. Gardiyanlarin kendisini bir hucreye kapattigini gormek, ruyayi goren kimsenin maddi ve manevi zarara ugrayacagina isaret olarak tabir olunur. Ruyada gardiyan gormek, bazen de zalim bir kocaya veya huysuz bir kadina da isaret olarak yorumlanir. Ruyada gardiyan gormek, sikintiya isaret eder. Ruyada gardiyan gormek, zalim kocaya ve huysuz bir kadina da isaret eder.

Rüyada Gardiyan Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Gardiyan Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi